Van olyan, aki úgy érzi, hogy szánalmasak a szülei?
Nem olyan durcás 16 évesekre gondolok, akik nem kapták meg idén a harmadik félmillió forintos ájfont.
Hanem érett gondolkodású felnőtt emberekre.
De azok közül sem olyanokra, akik mondjuk összevesztek 3 napja a szülőkkel, mert gyereknevelés kérdésében nem értettek egyet.
Olyanra lennék kíváncsi, akiben hosszú évek/évtizedek alatt érett meg, hogy mennyire elb...ott családba született, akiben joggal alakult ki, hogy a szülei egyszerűen -nem tudok jobb szót- szánalmasak.
Nem feltétlenül ezt a szót használnám a szüleimre, de lehet, hogy a te megfogalmazásod szerint illik rájuk. Apám alkoholista, anyám mártír. Én óvodásoknak látom őket, engem meg betettek az óvónéni szerepbe. "Mondd meg Apádnak, hogy be lehet fejezni!!", "Mondd meg a drága Anyukádnak, hogy menjen el orvoshoz!" de ezt így rendesen a másik előtt.
Állandóan veszekednek, gyakorlatilag bármin. Anyám már jó pár éve fogyatékosként beszél, ha ott vagyok én is, pl. "az autó" helyett "a ótó", "kérsz banánt" helyett "kérsz banántot"? Ha rászólok, hogy hagyja abba, akkor "jóvanna". Nincs mentális problémája, pontosan tudja, hogy hogy lenne helyes, de szerinte ez vicces. Szerintem szánalmas.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!