Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14éves lányt konditerembe?

14éves lányt konditerembe?

Figyelt kérdés
Mit tennél ha a 14éves lányod, mikor átengeded barátnőihez, valójábannem náluk van hanem kondi terembe megy?
2024. máj. 3. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék neki egy személyi edzőt, ha a konditeremhez ragaszkodik, mert egy tinit teljesen másképp kell edzeni, mint egy felnőttet. Ha rosszul csinálja komoly károlat okozhat magának. Ha nem akkor valami sportot, ahol mozoghat és szakkéozett edző tanítja. De a konditerem sem ördögtől való, hanem saját fejből, videókból, innen onnan szerzett információkból csinál olyan gyakorlatokat olyan mennyiségben amik felnőtt szervezetre lettek kialakítva.
2024. máj. 3. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

magamba szállnék, átgondolnám az életemet, és valószínűleg leülnék vele beszélgetni, megpróbálnám megkeresni, mit tettem, amivel sikerült szegényt akaratomon kívül így elidegeníteni magamtól, és ha nyitott rá, megkísérelném megpróbálni felépíteni a visszautat hozzá.

valamiért úgy érzem, te vagy a kislány szülőnek álcázva, nagyon sajnálom hogy ilyen szüleid vannak. ne aggódj, leszel te még felnőtt is, el is fogsz költözni, lesznek még valódi szeretteid kicsit később.

2024. máj. 4. 00:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó lenne kicsit jobban ismerni a kettőtök kapcsolatát, és azt is jó lenne tudni, hogy miért hazudott róla, mert ezek nélkül nehéz érdemi választ adni a kérdésedre.
2024. máj. 4. 02:30
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Ilyen szóba sem jöhetne nálunk, hogy eltitkolja, vagy úgy érezze, hazudnia kell, szóval nem tudom átérezni a problémádat.

TE miért viselkedsz úgy vele, hogy nem mer elmondani neked egy ilyen semmiséget - mert az kb hasonló, mintha sportegyesületbe járna vagy hobbiszinten úszna.

2024. máj. 4. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell azt titkolni? Normális szülő örül, ha a gyereke sportol és nem a telefonnal döglik a szobájába. Kamaszkorban fontos a jó testalkat és tartás megalapozása!
2024. máj. 4. 13:03
 16/16 anonim válasza:
Menjen semmi baj nincs. DE! 16 éves korom óta edzem, és nagyon örültem volna, ha valaki segít nekem hogyan használjam a gépeket. Illetve mi az, amit ne használjak ennyi idősen, mivel az nem tesz jót nekem, annak aki fejlődésben van még. Szülőként örülnék, hogy sportol és kitartóan edz, azonban nagyon érdekesnek tartom, hogy ezt miért titkolná. Ha támogatod, akkor 1-2 hónap erejéig fizess neki személyi edzőt, aki útba tudja igazítani. (Én támogatnám)
2024. máj. 7. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!