Mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Március 15.-én elvittem páromat nyaralni a kislányommal a párom apjához 1 hétre. Későbbiekben megmondta, hogy többet nem jönnek vissza. Megtudtam azert mert kiabaltam vele. Igen néha felemeltem a hangom. Mert nem foglalkozott a kislánnyal. Nem főzött mosott takarított. Csak a telefon ment egesz nap. Persze hogy ideges lettem.munka utan megfoztem közben jatszottam a kislánnyal. Inditottam a mosást. 2 naponta mosogattam az igaz. Mindenki ismer itt a környéken es mindenki tudja jól hogy mindent en csináltam.s voltam s gyerekkel sétálni, játszani. Titokban,tudtom nélkül át is jelentette marc 27. -én. Eltiltott a kislánytól teljesen. 1 2 hétig videóban délután láthattam pár percre a pici lányt. Meg 2 hetente egy szobában a családtagjaival. Azóta futosgálok több száz km ert,hogy intézzem a kislányommal való szülői felügyeleti jogot. Minden téren le tiltott. 1 szobás Tanyán ahol a papa meg a mostaha mama lakik. büdös kis spájz lett ki alakítva nekik szobának. Volt páromnak munkahelye nem volt. Maximum 1 év de az is 3 4 éve. A pici lány 14 hónapos. Az anyukának jövedelme csak a családi. Velem ellentétben folyamatos munkaviszony külön saját ház. Bölcsödébe tudna járni. Rugalmas beosztásomról biztosított a főnököm. Külön szobája nagy térrel játékokkal és nem utolsó sorban rendszeres étkezéssel amik nem édességből állnak.mint az anyukánál. Cicizteti még. De már csak kényszerből csak azért is. Szerintetek mennyi esélyem van?

máj. 2. 18:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
87%
Na, kétpipás, odaengedtek a géphez az ápolók?
máj. 3. 11:49
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Na várjunk már egy kicsit azt írtad hogy TE vitted el az apjához most meg a rendőrségre mész hogy hol vannak akik elküldenek a kormányablakba? Életszerű kérdés,úgy hogy tudod még azt is hol van és milyen a szobájuk

De amit nem értek az az hogy:

"Az apjával taliztak városban az öccsénél"

Miért kellett találkozni az öcsinél azzal a valakivel akinél laknak illetve ezt te honnan tudod ha ennyire eltüntek hogy a rendőrségre kellett menned?

máj. 3. 12:16
 43/47 anonim ***** válasza:
93%

41-es: elvileg, ha az apa költözött volna el a gyerekkel bántalmazás miatt, akkor ö is kérhette volna az ideinglenes elhelyezést - de itt erröl szó sincs.

Másrészt meg ha sikerülne felfogni, amit írtak, akkor rájönnél, ha az anya kérte ezt, akkor az a végleges gyerekelhelyezésig érvényben marad, ugyanis ez a segítségkérés lényege, a másik félnek addig (a végleges döntésig) ne legyen semmi joga a gyerekhez a gyerek érdekében.

máj. 3. 14:30
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, megértem, hogy valamiért unatkozol, még azt is, hogy figyelemre vágysz, csak kicsit szánalmas, hogy ezt csupán hazudozással, mesével tudod elérni, és azt is csak itt a gyakorin. Gondolom a való életben sehogy sem. Én még azon se lepődnék meg, ha ebből az egész sztoriból még annyi sem igaz, hogy voltál valaha nővel. :D

Csak annyit hiszek el az egészből, hogy hímnemű vagy. Hogy férfi, azt viszont semmiképp se mondanám.

máj. 3. 14:44
 45/47 anonim ***** válasza:
41%

A birosagok anya partiak. Gyakorlatilak csak akkor kapja az apa a gyereket ha az anya lemond rola, ha alkoholista, bortonbe kell vonulnia vagy betegseg miatt nem tud gyereket nevelni.

Anyagi okokat nem nez a birosag, szoval hiaba vagy gazdag, lenne a gyereknek kulon szobaja, akkor is az anyuka kapja a gyereket ha a nagyszuloknel lakik ahol mindenki 1 szobaban van.

Egyik ismerosom elvalt, 1 gyerek van de megosztjak egymas kozt a gyerekfelugyeletet. Szerintem nem mentek birosagra a gyerekelhelyezes miatt mert ugyan az ismerosom kapta volna a gyereket mivel o az anyuka, viszont a volt ferjenek a lakasaban lakik ingyen, gondolom annak fejeben hogy nem indit gyerekelhelyezesi pert. Ha nem lakhatna ott akkor haza kellene koltoznie videkre mert pesten nem tudna berelni maganak lakast, de akkor a gyereket is vinne magaval mert a birosag neki adna.

máj. 4. 00:58
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem írd ki, hogy most lottózol, negyedóra múlva meg azt, hogy megnyerted a főnyereményt. Igaz, hogy amúgy kicsit máskor lesz a lottósorsolás, de az nem számít.

Neked elhisszük, akármit is mondasz. ;)

máj. 4. 13:08
 47/47 anonim ***** válasza:
30%
csak gondolkodtam hangosan: mi van ha a no csak arra palyazik hogy lehuzzon a ferjetol havonta egy jo adag gyerektartast ugy hogy az ne is latogathassa a gyereket? sokszor a ferfi semmi mas csak sperma bank es penzautomata. amikor jobb az esely ha egyedul marad a gyerekkel akkor lep.nem mondom hogy igy van de ez is egy lehetoseg.
máj. 5. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!