Mennyi esélyem van?
Na várjunk már egy kicsit azt írtad hogy TE vitted el az apjához most meg a rendőrségre mész hogy hol vannak akik elküldenek a kormányablakba? Életszerű kérdés,úgy hogy tudod még azt is hol van és milyen a szobájuk
De amit nem értek az az hogy:
"Az apjával taliztak városban az öccsénél"
Miért kellett találkozni az öcsinél azzal a valakivel akinél laknak illetve ezt te honnan tudod ha ennyire eltüntek hogy a rendőrségre kellett menned?
41-es: elvileg, ha az apa költözött volna el a gyerekkel bántalmazás miatt, akkor ö is kérhette volna az ideinglenes elhelyezést - de itt erröl szó sincs.
Másrészt meg ha sikerülne felfogni, amit írtak, akkor rájönnél, ha az anya kérte ezt, akkor az a végleges gyerekelhelyezésig érvényben marad, ugyanis ez a segítségkérés lényege, a másik félnek addig (a végleges döntésig) ne legyen semmi joga a gyerekhez a gyerek érdekében.
Kérdező, megértem, hogy valamiért unatkozol, még azt is, hogy figyelemre vágysz, csak kicsit szánalmas, hogy ezt csupán hazudozással, mesével tudod elérni, és azt is csak itt a gyakorin. Gondolom a való életben sehogy sem. Én még azon se lepődnék meg, ha ebből az egész sztoriból még annyi sem igaz, hogy voltál valaha nővel. :D
Csak annyit hiszek el az egészből, hogy hímnemű vagy. Hogy férfi, azt viszont semmiképp se mondanám.
A birosagok anya partiak. Gyakorlatilak csak akkor kapja az apa a gyereket ha az anya lemond rola, ha alkoholista, bortonbe kell vonulnia vagy betegseg miatt nem tud gyereket nevelni.
Anyagi okokat nem nez a birosag, szoval hiaba vagy gazdag, lenne a gyereknek kulon szobaja, akkor is az anyuka kapja a gyereket ha a nagyszuloknel lakik ahol mindenki 1 szobaban van.
Egyik ismerosom elvalt, 1 gyerek van de megosztjak egymas kozt a gyerekfelugyeletet. Szerintem nem mentek birosagra a gyerekelhelyezes miatt mert ugyan az ismerosom kapta volna a gyereket mivel o az anyuka, viszont a volt ferjenek a lakasaban lakik ingyen, gondolom annak fejeben hogy nem indit gyerekelhelyezesi pert. Ha nem lakhatna ott akkor haza kellene koltoznie videkre mert pesten nem tudna berelni maganak lakast, de akkor a gyereket is vinne magaval mert a birosag neki adna.
Kérdező, szerintem írd ki, hogy most lottózol, negyedóra múlva meg azt, hogy megnyerted a főnyereményt. Igaz, hogy amúgy kicsit máskor lesz a lottósorsolás, de az nem számít.
Neked elhisszük, akármit is mondasz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!