Mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Március 15.-én elvittem páromat nyaralni a kislányommal a párom apjához 1 hétre. Későbbiekben megmondta, hogy többet nem jönnek vissza. Megtudtam azert mert kiabaltam vele. Igen néha felemeltem a hangom. Mert nem foglalkozott a kislánnyal. Nem főzött mosott takarított. Csak a telefon ment egesz nap. Persze hogy ideges lettem.munka utan megfoztem közben jatszottam a kislánnyal. Inditottam a mosást. 2 naponta mosogattam az igaz. Mindenki ismer itt a környéken es mindenki tudja jól hogy mindent en csináltam.s voltam s gyerekkel sétálni, játszani. Titokban,tudtom nélkül át is jelentette marc 27. -én. Eltiltott a kislánytól teljesen. 1 2 hétig videóban délután láthattam pár percre a pici lányt. Meg 2 hetente egy szobában a családtagjaival. Azóta futosgálok több száz km ert,hogy intézzem a kislányommal való szülői felügyeleti jogot. Minden téren le tiltott. 1 szobás Tanyán ahol a papa meg a mostaha mama lakik. büdös kis spájz lett ki alakítva nekik szobának. Volt páromnak munkahelye nem volt. Maximum 1 év de az is 3 4 éve. A pici lány 14 hónapos. Az anyukának jövedelme csak a családi. Velem ellentétben folyamatos munkaviszony külön saját ház. Bölcsödébe tudna járni. Rugalmas beosztásomról biztosított a főnököm. Külön szobája nagy térrel játékokkal és nem utolsó sorban rendszeres étkezéssel amik nem édességből állnak.mint az anyukánál. Cicizteti még. De már csak kényszerből csak azért is. Szerintetek mennyi esélyem van?

máj. 2. 18:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%

Megtudtam azert mert kiabaltam vele. Igen néha felemeltem a hangom - magyarul kiabálsz az anyjával nem egyszer nem kétszer, és csodálkozol, hogy MENEKÜL tőled a gyerekkel?

Bocs, én is lelépnék olyan férfi mellől, aki kiabál velem - főleg a gyerek előtt...

Ne fényezd magad, mert egy türelmetlen szr ember vagy, aki egy nyilvánvalóan PPD-s nővel szemben keménykedik és "emelgeti a hangját".

máj. 3. 08:53
 22/47 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy meg van lakhatása a gyereknek? Van étel fűtés és víz? Van, szóval, mi a bajod?

Hogy nem veletek élnek, egy verbálisan agresszív "férfivel"? Én is inkább laknék egy spejznyi méretű szobában, mint félelemben a barátomtól.

máj. 3. 08:56
 23/47 anonim ***** válasza:
92%

Kívülállóként nem igazán lehet megítélni a helyzetet, nyilván nem ismerünk titeket. De azért úgy nagy általánosságban igaz, hogy amikor csak az egyik fél sztorija ismert és saját magát csak fényezi, a másikat meg csak szarozza, azt minimum el kell osztani kettővel. Másrészt kisbabás nők nem szoktak csak úgy heccből lelépni. Itt meg még csak nem is arról van szó, hogy új pasija van és ahhoz ment, hanem a szüleihez, ráadásul gyakorlatilag menekült.

Na most innentől vagy egy iszonyatosan gonosz nőszemély, aki ilyen Holtodiglan stílusban próbálja tönkretenni az életed, vagy hazudsz. Ezt mi nem tudhatjuk, te nyilván tudod, a bíróság meg majd eldönti kinek hisz.

máj. 3. 09:03
 24/47 anonim ***** válasza:
20%
Hogyan tudta kijelenteni apa aláírása nélkül? Ahhoz kellene egy bírósági papír, hogy az anyánál van elhelyezve a gyerek és akkor nem kell az apa aláírása. Vagy hamisított az asszony?
máj. 3. 09:27
 25/47 anonim ***** válasza:
96%
Ideiglenes elhelyezés lehet. Úgy tűnik jól átgondolta a nő a szökést, szóval azért remélhetőleg gondolt erre is.
máj. 3. 09:31
 26/47 anonim ***** válasza:
92%

25-ös, hogyha a kérdező tényleg abuzálja őket - és nyilván, mert nem menekültek volna el tőle -, akkor nem kell papír apukától. Elég, ha bemennek a gyámhatóságra, ők elintézik.

Senki sem köteles kapcsolatot tartani egy (rejtett) agresszív emberrel és veszélynek kitenni a gyerekét.

Ma még "csak felemeli" a hangját az ilyen, holnap lehet, már üt is. Nem biztos, az én volt párom is egyik nap már nem csak kiabált, hanem mást is, és ha lett volna közös gyerek akkor én is elvittem volna abban a percben.

máj. 3. 09:32
 27/47 A kérdező kommentje:

25. Ös

Nem tudtam semmit. Nem írtam alá semmit. Utólag tudtam meg mert be mentem a kormányablakba megkérdezni hogy hol lehetnek. S akkor mondták a lakcimet

máj. 3. 09:33
 28/47 anonim ***** válasza:
86%
Na már kavarodsz is bele a kamuba. Minek mentél be a kormányablakba megkérdezni, hogy hol vannak? Hát te vitted el őket az apjához. Ha meg onnan eltűntek akkor normális ember nem a kormányablakba megy, hanem a rendőrségre.
máj. 3. 09:37
 29/47 A kérdező kommentje:
Voltam a rendorsegnel is.ők mondták a kormányablakot. Az apjával taliztak városban az occsénél.
máj. 3. 09:40
 30/47 anonim ***** válasza:
92%
De nem tűntek el az apjától, hiszen a kérdező még azt is pontosan tudja, hogy melyik szobába költöztek be... Hazudozik itt össze-vissza.
máj. 3. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!