Avanna kérdése:
5 hetes terhes vagyok két napja barnasrózsaszínes vérzésemvan Voltam dokinál dicynoine progrszteronexektist írt+fekvést Ababó 11*5mm petezsák kezdődő szikhólyagvlátható. Mennyi esélyem van hogy ababó maradjon? Sajnosenyhébb alhasigörcseim Vannak
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 21:24
1/6 anonim válasza:
Pihenj, feküdj, szedd a progit. Semmi mást nem tehetsz. 3 gyermekem lett így. Drukkolok!
2/6 anonim válasza:
Pihenés, gondolom mondta hogy nincs házas élet, ne emelj, ne hajlongj, tényleg feküdj, csak WC, kaja, fürdés. Stresszt is kerüld. Görcsökre a magneB6 3x1 jó.
Nekem is 5.hét végén kezdődött, hála el is múlt onnantól hogy tényleg pihentem, szedtem a dolgokat, most már 12hetes vagyok 😊
3/6 anonim válasza:
Erre nem tudunk mit mondani.
Vagy megmarad, vagy nem....
Tartsd be amkt a doki mondott, mást nem tudsz tenni....
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt kis barna pecsételés az elején, 2x is, nagyon megijedtem, görcsölt is a hasam, mint mielőtt megjön, volt, hogy annyira, hogy nem tudtam aludni éjjel. Kaptam progeszteront, pihentem, és próbáltam az itteni pozitív történetekbe kapaszkodni. Azóta már megszületett a kislányom :) Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
Igen ágynyugalom van,pihenés .
Pozítívan állok hozzá a dolgokhoz .
Reménykedem .
2021. jún. 2. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!