Mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Március 15.-én elvittem páromat nyaralni a kislányommal a párom apjához 1 hétre. Későbbiekben megmondta, hogy többet nem jönnek vissza. Megtudtam azert mert kiabaltam vele. Igen néha felemeltem a hangom. Mert nem foglalkozott a kislánnyal. Nem főzött mosott takarított. Csak a telefon ment egesz nap. Persze hogy ideges lettem.munka utan megfoztem közben jatszottam a kislánnyal. Inditottam a mosást. 2 naponta mosogattam az igaz. Mindenki ismer itt a környéken es mindenki tudja jól hogy mindent en csináltam.s voltam s gyerekkel sétálni, játszani. Titokban,tudtom nélkül át is jelentette marc 27. -én. Eltiltott a kislánytól teljesen. 1 2 hétig videóban délután láthattam pár percre a pici lányt. Meg 2 hetente egy szobában a családtagjaival. Azóta futosgálok több száz km ert,hogy intézzem a kislányommal való szülői felügyeleti jogot. Minden téren le tiltott. 1 szobás Tanyán ahol a papa meg a mostaha mama lakik. büdös kis spájz lett ki alakítva nekik szobának. Volt páromnak munkahelye nem volt. Maximum 1 év de az is 3 4 éve. A pici lány 14 hónapos. Az anyukának jövedelme csak a családi. Velem ellentétben folyamatos munkaviszony külön saját ház. Bölcsödébe tudna járni. Rugalmas beosztásomról biztosított a főnököm. Külön szobája nagy térrel játékokkal és nem utolsó sorban rendszeres étkezéssel amik nem édességből állnak.mint az anyukánál. Cicizteti még. De már csak kényszerből csak azért is. Szerintetek mennyi esélyem van?

máj. 2. 18:19
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is fél tőled … nekem is van babám és a szüleimhez akkor mennek ha a férjem mellett rossz lenne. Lehet h a nő lusta de valamit te is tehettel h így elhúzott gyerekestől. A nők általában ha már gyerek is van nem mennek csak úgy el.
máj. 2. 20:59
 12/47 anonim ***** válasza:
88%
Bocsi, nem sértésnek szánom … de már ahogy ezeket leírtad és soroltad h mindent rosszul csinált, semmivel nem voltál elégedett.. már ez egy elég toxikus légkört teremt. Olyan erzest kelt mintha azt akarnad h téged lássanak az emberek az áldozatnak , közben a gyerekek szenvednek mindig. Te itt nem vagy áldozat.
máj. 2. 21:03
 13/47 anonim ***** válasza:
75%
Ha fontos a családod akkor küzdj értük.
máj. 2. 21:04
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

#9 Azt mondjuk nem írtad hogy mire van mennyi esélyed de mivel a bíróságot emlegetted gondolom láthatásrol lenne szó

Azt nem értem hogyan tudott teljesen eltiltani a lányodtól azt mondta hogy nem mehetsz vagy mi?

máj. 2. 21:24
 15/47 anonim ***** válasza:
95%

Annyira fényezed magad,hogy biztos van vaj a füled mögött. Egy anya nem fog úgymond egy putriba költözni a gyereke apjától,ha nincs rá nyomós oka. Most mert lépni,és ez bántjacaz egódat. Azt az egódat,amelyikkel őt próbálod itt mindenféle szaranyának beállítani,miközben te meg épp ki nem szartad a spanyolviaszt.

Az gondolom eszedbe sem jutott még,hogy szülés utáni depressziója volt,amit te a kiabálásoddal,veszekedéseddel,és az elégetlenkedéseddel tovább mélyítettél benne?!

máj. 2. 22:02
 16/47 anonim ***** válasza:
92%

Én azt a kérdést tenném fel a helyedben, hogy mennyi esélyem van?

...hogy normális ember legyek?

Mert nekem a leírásod alapján bizony valami személyiségzavar jön le.

máj. 3. 08:34
 17/47 anonim ***** válasza:
93%

le lehet pontozni a 11-et, de nincs olyan, hogy csak csp-t kap anyuka. Még ha nem is dolgozott, akkor is ott van a gyes...

(ha apuka kapna ellátást, kizárt, hogy ne említette volna, amennyire fényezi magát)

máj. 3. 08:37
 18/47 anonim ***** válasza:
94%
Volt itt nemrég egy pasi, aki itt szidta a nőt, mert gyerek mellett nem csinált semmit, ő meg marha büszke vlt rá, hogy áthívta a szomszédokat és megtanították őt mosni, és bibibí, milyen ügyesen ellátja a a háztartás a szomszédokkal együtt. Na, ez kb ugyanaz a szint.
máj. 3. 08:40
 19/47 anonim ***** válasza:
93%

Egy 1 éves gyereket nem vesznek el az anyjától, ha nem veszélyezteti, van hol laknia, nincs elhanyagolva.

Amúgy meg még dolgozz a sztoridon. Nem hiteles, hogy egy lusta, dologtalan nő otthagyja a csilivili életet, a nagy házat amit a hős férje biztosít és egy világvégi putriba költözik, ráadásul teljes titokban, mert néha kicsit kiabáltál vele.

máj. 3. 08:46
 20/47 anonim ***** válasza:
84%

ma 08:46

Nem kiabált vele, csak felemelte a hangját, mert ő kiabált vele.

Csak a pontosság kedvéért! :D :D :D

Kérdező, téged még életedben szentté avatnak.

Az első csodát már megcsináltad: görbítetted a valóságot.

máj. 3. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!