Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jövő hónapban ballagok, de...

Jövő hónapban ballagok, de anyám azt mondja, hogy az apám nem jöhet el a ballagási bulimra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 30. 07:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%

Én is voltam ilyen helyzetben

annyi különbséggel hogy én

nem apámmal hanem a mamámal.

Azt mondta anyám ha a mamámat

el hívom a ballagásomra

akkor ők a húgom meg ő nem

jönnek el. Szóval választhatok

hogy vagy ők vagy a mamám.

Sajnos én velük éltem

anyámékkal így nem tehettem

semmit. El kellett fogadnom

hogy a mamám nem jött.

Nem tudtam meghívni

ahogy anyámat ismerem

kitört volna a balhé.

2024. ápr. 30. 20:53
 22/27 anonim ***** válasza:
79%

Miért, apuka nem képes szervezni egy külön bulit a gyerekének? Miért minden az anyára hárul?

Úgy nőttem fel, hogy mindent anyám csinált - de mindent, mert apám egy fűszálat nem mozdított meg (értem sme).

Akkor megfogadtam, hogy én ezt nem... Nem leszek másnak a csicskája, csak mert ő lusta frok, szóval a szülinapi bulikat is évente másikónk szervezi.

Egyik évben én, másikban a férjem, és ha "elfelejti", akkor ez van.

2024. máj. 1. 08:36
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
Megmondanám, hogy köszi anyu, de nem kell az ünneplésed, ha az ÉN bulimon TE szabod meg a vendéglistát és kitiltod a saját apámat. - 20-as, megmondanám, hogy az ÉN házamba azt engedek be, akit ÉN akarok, és a lusta apád nincs közöttük ;)
2024. máj. 1. 08:38
 24/27 anonim ***** válasza:
5%

A lusta apád

Akit én választottam neked kislányom, én szültem neki gyereket de most téged blamallak hogy lusta, hogy ne magamat kelljen ugyanis én csesztem el, nem te

2024. máj. 1. 08:48
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egy elvált anya vagyok. Nem maradtunk ellenséges viszonyban a volt férjemmel, ha pl a gyerek beteg volt és meg akarta látogatni, beengedtem a lakásomban, nyilván nem szívesen, hiszen azért puszi pajtások sem lettünk, ha nem lenne gyerek, soha, egyikünk se tartaná a kapcsolatot a másikkal. Arra akarok kilyukadni, hogy nálunk mindig két külön ünneplés volt, soha, egyikünk se hívta a másikat ezekre az eseményekre. Iskolai évzárón, karácsonyi műsoron, nyolcadikos ballagáson mindketten ott voltunk, aztán külön ünneplést szerveztünk, megbeszéltünk, ki ünnepel közvetlenül utána, ki másnap. A gyerek soha nem várta el, hogy ilyen eseményeken mindketten ott legyünk és jópofizzunk, így volt természetes. A gimis ballagását is így tervezzük. Kicsit próbáld megérteni, hogy a szüleid már nem szeretik egymást, nem szívesen vannak egymás társaságában, békésebb lesz az ünneplés, ha meg tudják oldani külön, és te sem rontod el a durcogásoddal.
2024. máj. 1. 08:57
 26/27 De La Cruse ***** válasza:

Anyuci téged akar használni a saját apád ellen.

Ha csak tudsz lépj le otthonról.

2024. máj. 3. 08:58
 27/27 Paczalos István ***** válasza:
29%
Semmit. Nekem anno apán a diplomaosztómra nem jött el. Ha nem tud szakítani az életéből fél napot, akkor ne erőltesd.
2024. máj. 3. 15:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!