Jövő hónapban ballagok, de anyám azt mondja, hogy az apám nem jöhet el a ballagási bulimra. Mit tegyek?
7, remélem, nem vagy anya.
Szakadjon szét inkább a gyerek, csak mert az anyja képtelen két órára elviselni valakinek a társaságát? Miért kell ennek a napnak az anyáról szólni, ha a gyerek miatt van az ünneplés?
Elvált anyuka vagyok és a 8-assal értek egyet.
Nem írta a gyerek amúgy, hogy apuka ingyen akar ebédelni és már megint szegény anyukának kell biztosítania a rendezvényt. Ott tartunk, hogy apuka oda se menjen.
Őszintén sajnálom a gyerekeket, akiknek ilyen a szülője válás után. Én is elváltam és az én szüleim is elváltak. De a ballagás alkalmából - anyám állta mindig!!! - anyu mindig odaültette apámat is az asztalhoz, akár otthon, akár vendéglőben voltunk.
Fiam tavaly ballagott nyolcadikból. Eljött az apukája az élettársával és a kisfiával, én is a férjemmel és az ő 2 gyerekével, testvérem volt még ott. Nagyon klassz hangulatban együtt ballagtattuk mind a gyereket, utána együtt beültünk egy vendéglőbe ebédelni, apjával felesben kifizettük a végén.
Miért is kell a gyereket büntetni meg neki erősködni, hogy énaztánmármegintnem...?
A gyerek erről az egészről semmit nem tehet. Anyuka magának - ő választottta apukát - és apukának tehet szemrehányást. A gyereknek semmiképp. Nem kell még szrabb helyzetbe hozni, mint amibe a válással eleve hozták. Drága szegény édesanya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!