Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem akar elengedni a...

Anyukám nem akar elengedni a barátommal Madridba, mit tehetek, hogy elengedjen? (20/F!!!)

Figyelt kérdés
Május 8-18. Között Madridba mennék a barátommal. Anyám nem akar elengedni mert szerinte veszélyes, Spanyolország teli van menekülttel stb. Elmehetek felnőtt ember vagyok, sajnos anyukám nagyon pánikol emiatt, hogy tudnám megnyugtatni?

ápr. 4. 18:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Hát nagyon nem vagyunk egyformák. 20 évesen fegyverrel az oldalamon járőröztem az utcán, a velem egyidős haverom meg nyerges vontatóval jött-ment Európában. Ha engedélyt kértem volna anyámtól, hogy elmehessek bárhová, szerintem azonnal a homlokomra tette volna a kezét, hogy ellenőrizze, nagyon magas lázam van-e.
ápr. 4. 19:04
 12/27 anonim ***** válasza:
92%
Fogod magad es elmesz. ;-)
ápr. 4. 19:04
 13/27 anonim ***** válasza:
50%
kijelenthetem, hogy te egy nagy hülye vagy. (:
ápr. 4. 19:06
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
Anyádnak mi köze hová mész 20 évesen?
ápr. 4. 19:10
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
Zalika...anyukám..20éves csecsemő....
ápr. 4. 19:14
 16/27 A kérdező kommentje:
Most mi a probléma azzal, hogy 20 évesen még nem vagyok teljesen önálló? Rengetegen vannak ezzel így, plusz én SNI vagyok.
ápr. 4. 19:17
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
16, kerdezo: OK. Akkor maradsz otthon anyuci mellett es mindenben o fog donteni tovabbra is, csak rajtad mulik, meddig. ;-)
ápr. 4. 19:23
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Keress pár embert, aki volt Madridban, vagy legalább a neten beszámolókat. Látni fogja, hogy fölöslegesen pánikol. Vagy valami rokonod, ismerősöd nincs, aki tudna vele beszélni?

Ha semmi nem hat rá, akkor is menj és érezd jól magad. Te fizeted az utazást? Ha igen, akkor olyan nincs, hogy nem enged el.

ápr. 4. 19:36
 19/27 anonim ***** válasza:
88%

Már megint te?

Jah, akkor szokjál le a cigiről 😂 De lehet jobban jársz, ha elköltözöl, ha ennyire problémás a kedves anyuka.

Dee, gyanítom inkább csak nagyon unatkozik a kedves kérdező.

ápr. 4. 19:37
 20/27 anonim válasza:
100%
Anyagilag tőle függsz?
ápr. 4. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!