Az ex barátommal egy lakásban élünk, de ő nem akar lakbért fizetni, én eladnám a cuccait, de akkor megkeseríti az életemet. Mit tegyek?
Mocskos múltja van,nincs bejelentve Magyar honba,nem dolgozik.
Csak azért adnám el a cuccait,mert nem fizet lakbért (20 ezer Ft-ról lenne szó).
Sok mindent ki kell fizetni.Őt szponzorálják Szlovákiából.
Megfenyegetett,ha eladom a cuccait,mindent kipakol a lakásból...Nála van az egyik kulcs :S
Cseréld le a zárat és hivj át pár izmos legényt.
Amúgy is ha nincsen bejelentve akkor a rendörségen is nyugodtan felnyomhatod.
Bérlitek a lakást?
A másik amin kicsit begdöbbentem:
Ha nem dolgozik akkor miért szponzorálnák? Ezt Te sem gondolhatod komolyan! Gondolom sulyemelő vagy valami hasonló, de akkor meg az Ő munkája a testépítés.
A tudsz akkor ülj le fele beszélgetni.
Ha meg annyira brutális akkor akár te is elköltözhetsz. Vagy erre nincsen lehetőséged?
sulyos az arc.(régen védelmi pénzt szedett szlovákiában,én ezt most tudtam meg)
egy zár csere mennyibe kerül?szerintem megfontolom!
nem lehet vele beszélni...rosszabb,mint egy lány amikor hisztizik,csak ő nem tányérokat tör össze hanem kicsitt drágább dolgokat.
Szlovákiában az anyjának már 8 igen drága vázáját törte össze,étkészleteket,ajtókat stb.
amikor szakított velem akkor is msnen keresztül és amikor haza jött akkor mondtam neki,h. üljünk le szépen beszéljük meg az egészet,h. mire van szükségünk...erre ő elment inkább a haverjaival tépni.
Ehhez hozzá szoktam mivel mindig a haverok és a zöld volt az első az életében...én az utolsó!hiába 23 éves...kicsit el van magától szállva
A szüleinek elég jól megy...5 fólia paradicsommal,az apja cég vezető stb.Vajon miért szponzorálják a kedves fiukat?
de ők is kezdenek besokkalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!