Egy Anya ilyet mond? Ha meghalsz? Köszönjem meg ?
Sziasztok
Ritkán szoktam ide írni, de hátha valaki tud segíteni.
Én Ukrajnába éltem, Magyarországra költöztem a háború végett, bevándorló vagyok, van munkám takarítók .
Nem akarom, hogy Világháború legyen :( Sajnos nagyon félek a háborútól , tapasztaltam belőle sajnos senkinek nem kívánom!
Anyám magyar! Sajnos sose volt jó a viszonyunk!
Én elég párás lány vagyok… félek mindentől ..:/
Nem akarok meghalni én csak békét szeretnék a világban!
Anyámat mostanában ki készítem őket a párjával, mert sokszor hozom fel a háború témát..
Nem akarok meghalni és mást sem! Nem szeretnék holnap meghalni!!!
Erre anyám hogy hát ha meghalsz holnap azért köszönőd meg a földnek, hogy élhettél! (Persze igaza van köszönöm)
Én erre kicsit kiakadtam( lehet igaza van én gondolom hülyén) sajnos meg nincsen gyerekem , de sose mondanék ilyet a gyermekemnek! Egy anyának nem védeni kéne a gyerekét?
Ha nekem ilyet mondja a gyerekem.. hát nem is tudom.. kiakadnék!
Anyám meg mondja imádkozzak mindennap az istenhez! Ha meghalok ma köszönjem meg!
Persze imádkozom🙏🙏
Kérdező, halálosan áfrasztó lehetsz az állandó félelmeiddel, meg riogatásoddal és túlreakcióiddal...
Nem csoda, hogy anyád kifakadt. Én is kiborulnék, mert rém idegesítő az ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!