Tegyek úgy, mintha nem hallottam volna semmit?
A húszas éveimben járok. Konkrétan az új munkahelyemről beszélt, amiről csak annyit tud, vagy annyit akar megérteni, hogy laborban dolgozok. A munkahely nevét is képtelen megjegyezni vagy direkt nem akarja
Olyanokat mondott a telefonban, hogy semmi értelme ennek a munkának sem, meg, hogy ez nem rendes munka stb. A másik pedig, hogy pár napja a tesómmal amikor beszéltünk erről, akkor ő is ott volt és láttam, hogy kíváncsian figyel, még örültem is neki, hogy talán egy kicsit érdekli mégis.
Erre a telefonban mondja: "valamelyik nap a fiammal beszélt arról, hogy mit kell csinálnia, na én inkább nem hallgattam és ki is mentem kávét főzni, mondom, hagy beszéljenek."
Ezután még nem tudom, miket mondhatott rólam, mert annyira rosszul esett, hogy elsírtam magam, aztán próbáltam úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
Már egyetem alatt sem értett kb. semmit abból, amit tanultam, pedig próbáltam dolgokat mondani neki, de egyáltalán nem mutatott semmi érdeklődést és az értelmét sem látta, ergó nem értékelte azt sem, hogy egyetemre járok. Mindegy, ez egy másik téma.
A lényeg, hogy nem nagyon kérdezgetett erről a munkahelyről, hogy mennyiben más mint az előző hely meg a fizetést sem kérdezte, pedig amúgy szívesen elmondanám neki. Csak mondtam neki, hogy új munkám lesz, akkor mondta, hogy jó, talán annyit kérdezett, hogy jobb lesz-e mint az előző és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!