Ha elváltunk, még lehetek jó apa? Vagy ez teljesen rossz példaképpé tesz.
Elvált szülők gyereke vagyok... És igen is létezik az mikor ok nélkül az apa ellen neveli az anya a gyereket. Átmentem ezen... És anyám folyamatosan nyomta belém, hogy apád ilyen olyan, sose vesz neked semmit, ha csokikat kaptam egyesével átnézte, hogy nézd meg mindjárt lejár ezt is akciósan vette mert sajnálja rád a pénzt... Mikor munkából ment Japánba üzleti útra akkor is azt hajtotta, hogy kirándul és ide se vitt el. Stb stb. Egy gyerek azért gyerek mert nem látja át a valós helyzetet és 2 hetente 2 napból nem is fog sikerülni ez. 27 éves vagyok... Most rendeződött apukámmal a viszonyom.. Mikor már meg van a magamhoz való eszem.. És hajlandó voltam meg hallgatni az ő oldaláról is a történteket.
Én azt tudom tanácsolni próbálj meg lehető legjobban az anyuka kedvére tenni, és hatni rá, hogy a gyerekeknek is az a jobb ha azt látják hogy minden rendben.. És nem ölitek egymást. A gyerekek érdekében próbáljátok elásni a csatabárdot.
Van már egy kislányom, ha meg is történne, hogy különválunk az apukájával soha de soha nem tudnám és nem is akarnám tőle elszakítani a gyerekét. Egy gyereknek pont annyira szüksége van az apjára mint az anyjára. Nekem is 2 hetente volt... Majd 2 havonta.. Aztán évi 1x.
Mostanra hála égnek hetente jön az unokájához és szeretné megélni vele azt amit velem nem tudott.
Sok sikert és kitartást! Mindig vedd figyelembe az anyuka kérését.. Ne menj ellene, ne generálj veszekedést... Ha ő generálja akkor nyugodtan reagáld le és ne veszekedj vele... Legfontosabb a komunikáció és a jó viszony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!