Mit lehetne tenni, ha egyre valószínűbb, hogy az apuka élettársa próbálja elmarni a gyerekeket az apjuktól?
Én nem hozzászólni akartam csak, hanem átmentünk ezen. Kemény 6 évünkbe telt, de lett eredménye. Pedig aztán volt kapucsapkodástól kezdve kiabálás, mocskolódás meg minden a párom exe részéről, de én nem hagytam annyiban. A gyerekről kell beszélni, ha tetszik ha nem.
Mára már megértette ő is, pedig volt, hogy még neki is ugrott a páromnak nem is 1x.
Mára már lehiggadt, vág fejeket még, de ez már semmiség az előzményekhez képest.
A gyerekekről kell beszélni, csak legyen KIVEL. Mert ha rosszindulatúan áll hozzá az egészhez, hogy majd mindenbe belekössön es igazságtalan legyen, akkor nehéz lesz.
Tudom mert ilyen az exem. Rosszindulatú volt es nem erdekelte a gyerek érdeke, hanem hogy nekem betegyen, rossz napom legyen. Nem erdekelte, hogy a gyerek meghal, mi van vele
Azert mert neked sikerult 34 es, ne gyárts ebből egy sapkát amit mindenkire ra akarsz húzni, mert nem standard, ha neked sikerul valami.
Ez olyan, hogy ha van egy gyerek, akire ha egyszer rászólnak érti, az a szülő mindenkinek mondja, hogy hát csak szólni kell a gyereknek, ne légy lusta szülő
Mi itt a kérdés, ha egyik válasz se jó? Most azt várja a kérdező, hogy együtt szapuljuk az apát és az élettársát? Egy kérdést tett ki, hogy mit lehet tenni?
1. Valahogy apukával kommunikálni
2. Nem mennek többet a gyerekek oda.
Vagy van más is?
Az a nagy helyzet, hogy a nő olyan, amilyen, apuka meg egy gerinctelen majom, aki cs.szik helyretenni a nőt.
Szóval nem a csajt kéne ekézni, hanem apukát helyrerázni, de neki fontos a szűk puncus, így még szép, hogy nem szól a nőre, akitől megkaphatja.
Az én apám ugyanilyen, 10 éve nem beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!