Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehetne tenni, ha egyre...

Mit lehetne tenni, ha egyre valószínűbb, hogy az apuka élettársa próbálja elmarni a gyerekeket az apjuktól?

Figyelt kérdés
Először nem értettem, hogy miért változik egyre negatívabb irányban az apa viselkedése, a legkisebb dolog miatt is leszidja a gyerekeket, ordít velük, kritizálja őket, legyen szó bármiről, akár öltözködés (lány - túl sportos, nem nőies), akár ételekkel kapcsolatban (nem eszi a kisebbik gyerek a fűszeres ételeket), akár tanulás (mindkét gyerek négyes átlagú - miért nem színötös mindkettő), ilyesmik... Aztán a gyerekek is többször mesélték, hogy az élettárs szokta nyitni a témákat vagy ha nem, akkor hergeli az apukát. Kiderült az is ma, hogy engem pedig gúnyol a gyerekeknek, lekezelően beszél rólam nekik. Mit tudnék tenni?
márc. 31. 16:46
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Te megpróbálsz kommunikálni valakivel, aki alapból kijelenti, hogy nem hajlandó veled korrekt módon beszélni?
ápr. 1. 08:10
 32/39 anonim ***** válasza:
67%
Az utolsó ket valaszoló csak offol és erdekeskedik. Hogy szóljon valamit ő is, provokaljon, kavarja fel az állóvizet. Ignorald, kerdező
ápr. 1. 08:11
 33/39 anonim ***** válasza:
67%
Nem erdemes, es nem is lehet kommunikalni egy ilyen emberrel, nyilvánvaló
ápr. 1. 08:11
 34/39 anonim ***** válasza:

Én nem hozzászólni akartam csak, hanem átmentünk ezen. Kemény 6 évünkbe telt, de lett eredménye. Pedig aztán volt kapucsapkodástól kezdve kiabálás, mocskolódás meg minden a párom exe részéről, de én nem hagytam annyiban. A gyerekről kell beszélni, ha tetszik ha nem.

Mára már megértette ő is, pedig volt, hogy még neki is ugrott a páromnak nem is 1x.

Mára már lehiggadt, vág fejeket még, de ez már semmiség az előzményekhez képest.

ápr. 1. 09:21
 35/39 anonim ***** válasza:
75%

A gyerekekről kell beszélni, csak legyen KIVEL. Mert ha rosszindulatúan áll hozzá az egészhez, hogy majd mindenbe belekössön es igazságtalan legyen, akkor nehéz lesz.

Tudom mert ilyen az exem. Rosszindulatú volt es nem erdekelte a gyerek érdeke, hanem hogy nekem betegyen, rossz napom legyen. Nem erdekelte, hogy a gyerek meghal, mi van vele

ápr. 1. 09:48
 36/39 anonim ***** válasza:
75%

Azert mert neked sikerult 34 es, ne gyárts ebből egy sapkát amit mindenkire ra akarsz húzni, mert nem standard, ha neked sikerul valami.

Ez olyan, hogy ha van egy gyerek, akire ha egyszer rászólnak érti, az a szülő mindenkinek mondja, hogy hát csak szólni kell a gyereknek, ne légy lusta szülő

ápr. 1. 09:51
 37/39 anonim ***** válasza:
29%
Szokasos szapuljuk az uj not tema. Persze az nem hibas, akiknek szultetek, plane tobb gyereket. Apukat kellene elovenni, dehat ugye o a szent. Eskuszom mint amikor a szereto szidasa a tema, akkor sem a felrekuro a szar, hanem akivel felrekurt.
ápr. 1. 10:40
 38/39 anonim ***** válasza:
51%

Mi itt a kérdés, ha egyik válasz se jó? Most azt várja a kérdező, hogy együtt szapuljuk az apát és az élettársát? Egy kérdést tett ki, hogy mit lehet tenni?

1. Valahogy apukával kommunikálni

2. Nem mennek többet a gyerekek oda.

Vagy van más is?

ápr. 1. 12:16
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Az a nagy helyzet, hogy a nő olyan, amilyen, apuka meg egy gerinctelen majom, aki cs.szik helyretenni a nőt.

Szóval nem a csajt kéne ekézni, hanem apukát helyrerázni, de neki fontos a szűk puncus, így még szép, hogy nem szól a nőre, akitől megkaphatja.

Az én apám ugyanilyen, 10 éve nem beszélek vele.

ápr. 1. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!