Ignis Subdialis kérdése:

Szereted a szüleidet?

Figyelt kérdés
Nyilván ha már nem él(nek), akkor múlt idő: szeretted ő(ke)t?

2024. márc. 31. 00:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyámmal mindig is pocsék viszonyom volt, egyrészt, mert teljesen más személyiségűek voltunk és nem győzött hangot adni, hogy ezt gyűlöli bennem.Apámmal semleges, mert a személyiségünk ugyan hasonlít, de közös téma nincs. Bár őt szeretni szeretem, mert későn ugyan, de rájött, hogy ki kellett volna értem állnia jobban.
2024. ápr. 5. 23:53
 12/20 anonim ***** válasza:
igen
2024. ápr. 7. 12:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a szüleimet,igen csak jó emberek.

De viszont van bennem egy kis furcsaság nem igazán szeretek velük lenni.

aug. 26. 12:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Apámat annyira nem.

Agresszív, komplexusos kis fasz, aki nem volt képes eltartani a családját. Nem is azzal volt a baj, hogy keveset keresett, hanem az, hogy 0 igyekezett volt benne, hogy jobb anyagi körülményeket teremtsen magának és a családjának. Csak sodródott az árral és várta a sült galambot. Persze cigire mindig volt pénz.

Anyámat meg hagyjuk is...

aug. 26. 15:37
 15/20 anonim válasza:
100%
Testileg, lelkileg bántottak ezert utalom oket..
aug. 27. 04:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig szerettem őket. Aztán rájöttem, hogy az egész életük hazugság, és végtelen aljasságot követtek el ellenem, a hátam mögött. Közben volt pofájukon bőr elfogadni tőlem a szeretetet, és játszották a külvilág felé a jó szülőket. Meggyűlöltem őket, megszakítottam a kapcsolatot. Már meghaltak. Dühöt éreztem, hogy "meg mertek halni" amíg nem tették jóvá, a bűnüket. Ma már nem érdekelnek. Ha az őseimre gondolok, őket átugorva, a nagyszüleim jutnak eszembe.

De azért most felzaklatott a visszaemlékezés.

aug. 27. 09:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy igen, honnan tudja? Én onnan tudnám, ha szeretnék velük időt tölteni. Minden emberi kapcsolatomnak, érzelmemnek ez a mércéje. Ha szeretem, szívesen töltök vele időt. Ha szívesen töltök vele időt, szeretem.
aug. 27. 09:34
 18/20 anonim válasza:
100%
Szeretem őket, de felnőttként már kíméletlenül látom a hibáikat, gyerekkoromban az volt a jellemző, hogy idealizáltam őket, de már elég sokszor arcul csap a valóság. De ezzel együtt is mélyen és őszíntén szeretem őket, csak sok mindent helyre kell tegyek magamban velük kapcsolatban.
szept. 12. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
85%

Apámat szeretem.

Anyámat utáltam aztán gyülöltem. Mániás depresszios meg minden baja van és csak szétbarmolja a családot.

Nem szedi a gyogyszerit mert :"meghülyitenek és nem látom a valósagot"

mondogatta.

Ugy gondolta/mondta:"ha majd eltakarodsz és nembaszatod magam az apádda akkor lesz helyén minden".

Érettségi után eltakarodtam.

De nem lettek helyén a dolgok,ugyanis :"titokban találkozgatok az apáddal,és viszonyotok van!".

Aztán terhes lettem.

Megtudta,és majdnam megölte apám,mert a fejében csakis tölle lehetek terhes.

Kicsivel később tudtammeg,hogy egy örjöngés alkalmával sikerült megölnie magát.

A temetésre sem mentem el, a sírját sem fogom látogatni.

szept. 13. 07:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Anyámat szeretem.

Apámat utálom. Egy alkesz farok,ha nem iszik akkor "rendes féle" de inkább mindig részeg és gonoszra issza magát.

Szeretett késsel kergetözni este,aztán fejbevertem egy bézbóz ütővel. És elzárjuk a késeket estére....

Amint lesz lehetőség lépünk. Aztán oldjameg az életét ahogy tudja.

nov. 4. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!