Hogy vegyem fel a kapcsolatot apukámmal? Mit írjak neki?
Kedves István!
Biztosan meg fogsz lepődni, talán kicsit meg is fogsz ijedni, de azért kerestelek meg, mert a lányod/fiad vagyok és szeretnélek megismerni. Az édesanyám Kata, 19xx.yy.dd.-én születtem Kajágaszörcsögőn.
Remélem, hogy nyitott lennél egy beszélgetésre és hamarosan személyesen is találkozhatunk.
Üdv: Erzsike/Jocó
Amúgy nagy kérdés, hogy mennyire vagy biztos abban, hogy ő az apád? Ha nem tudta, hogy megszülettél, akkor nyilván nem tett apai elismerő nyilatkozatot sem, nem volt apasági per, DNS-vizsgálattal.
Szóval mindenképpen óvatosan kezelném a dolgot, pláne ha netán neki családja van.
Sehogy nem keresném meg, mert egyáltalán nem biztos, hogy az apám, főleg, ha már családos ember.
Semmi szükség rá, hogy belemássz egy másik család életébe, úgy, hogy nem vagy benne 100%-ig biztos, tényleg ő-e az apa.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!