Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak egy ilyen buta anyóstól...

Másnak egy ilyen buta anyóstól nem lenne egekbe a vérnyomása?

Figyelt kérdés

Annyit írhatnék róla, hogy mennyire sötét, és cserébe mennyire okosnak hiszi magát, hogy ahhoz kiadók kéne keresnem.

Viszont amin most nehezen tudom túltenni magam:

A barátnőm terhes lett, és nyilván nem ért meglepetésként, de még azért egy kicsit várhatott volna a gyerek.Mindegy az élet már csak ilyen, várjuk így is.

A barátnőm napi 15-20 szál cigit szívott.

Amikor megtudta, hogy terhes azóta nem gyújtott rá, amiért nagyon büszke vagyok rá, mert amúgy nagyon gyenge akaratúnak ismertem eddig.

Na és akkor a buta anyja....már eleve elmondta neki, hogy hülyeség hogy a cigi árt a gyereknek, nyugodtan szívja csak vegyen vissza kicsit...ja kicsit. 20 helyett 18-ra?

Nem is értettem....

Aztán többen is ajánlották a barátnőmnek a terhességi vitamint, és vett is.

Telefonon beszélt az anyjával kihangosítón, és kérdezete az anyját hogy szerinte jó e ez a gyógyszer?

Az anyja meg kb ordított, hogy nehogy bevegyél kislányom, megmondtam hogy be ne merjél ezekből a mérgekből venni, azt se tudod mi van bennük, megölöd a gyereket ezekkel, patkányméreg van bennük blabla....

Csak fogtam a fejem, hogy a tetves cigit nyugodtan szívja, de a gyógyszert be ne vegye?Amit amúgy az összes már gyermekes barátunknak az orvosa javasolt.

S azt hiszem, hogy ez csak a jéghegy alja, abban hogy engem kikészít ez az ostoba nő.

Nem tudom, ezt én reagálom túl, vagy más is hülyét kapna az ilyentől?

2024. márc. 23. 10:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, a válaszolóid nagy része érzelmi kretén, vagy a farkasok nevelték.

A leválás a szülőről nem azt jelenti, hogy az ember lánya már fel sem hívhatja az anyját.

38 évesen én is felhívom az anyám, ha elcseszem a rántást (csak egy példa)

Lehet, holnap emiatt el fog válni tőlem a férjem, mert életképtelen vagyok 😃

2024. márc. 23. 15:26
 22/28 anonim ***** válasza:
20#, mire?
2024. márc. 23. 15:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
#21: amugy elolvastad az egeszet, vagy csak frocsogsz a valaszadokra? A kerdezo maga minositi a parja anyjat, hogy ostoba, sotet, buta stb es idiota tanacsokat ad.
2024. márc. 23. 15:45
 24/28 anonim ***** válasza:
20%
Ja, est azt is odaírta hogy nem fogadták meg. Probléma megoldva.
2024. márc. 23. 15:47
 25/28 anonim ***** válasza:
51%
22: arra, hogy megmondja:"Anyu, ne beszélj már hülyeségeket! Honnan veszed, hogy egy terhesvitamin a patkányméreggel egyenlő?" "Anya, ugye tudod, hogy a terhesség alatti dohányzástól is kialakulhat később dohányzással összefüggő betegésegek úgy, hogy őmaga soha egy szál cigit el nem szívott?"
2024. márc. 23. 15:57
 26/28 anonim ***** válasza:
86%

"De kit kérdezne egy lány/nő ha nem az anyját?"

Bárki mást? Azt, aki ért hozzá? Az orvost? Korban közel álló már szült barátnőt?

Nagyon jó a kapcsolatunk az édesanyámmal, de fel se merült, hogy bármilyen terhességgel kapcsolatos dologban őt kérdezzem. Miért? Mert nem most szült gyereket. Más ajánlások voltak, más készítmények.

Bár lehet a te anyósodnak nem volt az olyan régen, hisz leírás alapján gyereknek csináltál gyereket...

2024. márc. 24. 06:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztán tényleg nem nagy dolog, hogy ilyeneket megoszt vele. - bszki, te írod, hogy az anyja mindenbe beleugat és okoskodik.

Szóval igen, BAJ, hogy ennyi mindent megoszt vele!

2024. márc. 24. 11:43
 28/28 anonim ***** válasza:
85%
Nos,nyilván idegesítő. Itt inkább a kérdés,hogy a barátnőd hogy reagálja le. A jövőtök is nagyjából ettől fog függni. Nálunk is iszonyat buta sajnos anya(szeretem,de hasonló hülyeségei vannak,mint amit te is felsoroltál,én ezeket nem tűröm el),de én azonnal kezelem a helyzetet. Nekem baromságot ne mondjon illetve én sem osztok meg vele olyan dolgot,amiről tudom,hogy csak jön a baromság. A vitamint meg se kérdeztem volna,max mesélem,hogy ezt szedem. Ha jön erre a hülyesége,akkor közlöm,hogy igazából nem tanácsot,véleményt kértem tőled,max meséltem mit szedek. Ha más hülyeséggel,akkor pedig,hogy jó lenne ha tájékozódna és utánaolvasna mielőtt hülyeséget mond. Barátnőd ezt a sok ökörséget mosolyogva hallgatja? Egyet is ért esetleg? Akkor viszont lesznek problémáitok még bőven,úgy készülj erre fel. Lehet írtad azóta hozzászólásba,nem olvastam el mindet,akkor bocsi. :)
2024. márc. 24. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!