Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak egy ilyen buta anyóstól...

Másnak egy ilyen buta anyóstól nem lenne egekbe a vérnyomása?

Figyelt kérdés

Annyit írhatnék róla, hogy mennyire sötét, és cserébe mennyire okosnak hiszi magát, hogy ahhoz kiadók kéne keresnem.

Viszont amin most nehezen tudom túltenni magam:

A barátnőm terhes lett, és nyilván nem ért meglepetésként, de még azért egy kicsit várhatott volna a gyerek.Mindegy az élet már csak ilyen, várjuk így is.

A barátnőm napi 15-20 szál cigit szívott.

Amikor megtudta, hogy terhes azóta nem gyújtott rá, amiért nagyon büszke vagyok rá, mert amúgy nagyon gyenge akaratúnak ismertem eddig.

Na és akkor a buta anyja....már eleve elmondta neki, hogy hülyeség hogy a cigi árt a gyereknek, nyugodtan szívja csak vegyen vissza kicsit...ja kicsit. 20 helyett 18-ra?

Nem is értettem....

Aztán többen is ajánlották a barátnőmnek a terhességi vitamint, és vett is.

Telefonon beszélt az anyjával kihangosítón, és kérdezete az anyját hogy szerinte jó e ez a gyógyszer?

Az anyja meg kb ordított, hogy nehogy bevegyél kislányom, megmondtam hogy be ne merjél ezekből a mérgekből venni, azt se tudod mi van bennük, megölöd a gyereket ezekkel, patkányméreg van bennük blabla....

Csak fogtam a fejem, hogy a tetves cigit nyugodtan szívja, de a gyógyszert be ne vegye?Amit amúgy az összes már gyermekes barátunknak az orvosa javasolt.

S azt hiszem, hogy ez csak a jéghegy alja, abban hogy engem kikészít ez az ostoba nő.

Nem tudom, ezt én reagálom túl, vagy más is hülyét kapna az ilyentől?

2024. márc. 23. 10:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, az én anyósom ugyanez, plusz vannak random dolgai, hogy mi az, ami viszont egészséges és muszáj... A párom látja, érti és ezért elég keményen ki van zárva az anyósa az életünkből.
2024. márc. 23. 11:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
* anyósom
2024. márc. 23. 11:47
 13/28 anonim ***** válasza:
85%

De ha nem probléma, hogy ilyeneket megoszt vele, akkor miért probléma ha reakció is érkezik az anyóstól?

Mostmár tényleg nem értem.

2024. márc. 23. 12:07
 14/28 jpeacefuler ***** válasza:
82%
Agybeteg seggfej.
2024. márc. 23. 12:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj kerdezo, hogy hamarosan szulok lesztek, felelosseget vallalva egy uj eletert. Ebbe nem fer bele az, hogy olyan embertol kerjetek tanacsot, aki a te szavaiddal elve, sotet es buta. Ilyen emberektol en nem kerdezem a velemenyuket, ti miert teszitek?

Ha valaki sorozatban beleszol az eletembe, keretlen es ostoba tanacsokat osztogat, es ennek ellenere en tovabbra is hozza fordulok, majd pislogok, miert tortenik mindez, akkor en vagyok a hulye.

2024. márc. 23. 13:00
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha úgysem fogadja meg a tanácsát, akkor minek kérdezi? Hol ebben az észszerűség?

Ha meg bármennyi esélyt is látsz, hogy elhiszi, amit mond (mondjuk hogy a cigi nem káros a babára), akkor sajnos ő is ugyanolyan sötét, csak eddig nem vetted észre...

Ritkán tanácsolok ilyet, de inkább a gyakorin érdeklődjetek, ne mamánál, mert a gyerek két hetesen cukros teát meg csokit fog kapni, ha így folytatjátok :(

(Off: anyukámat most műtötték harmadjára tüdőrák miatt, tudna mesélni anyósodnak, hogy nem csak a babára, hanem bizony a lányára is káros a cigi, ha nem akarja idő előtt félárvának tudni az unokáját, akkor támogassa a leszokásban a saját érdekében is...)

2024. márc. 23. 13:17
 17/28 anonim ***** válasza:
71%
Hát, kérdező, legközelebb ne egy kislánynak csinálj gyereket, aki nem szakadt ki az anyukája sejhajából, hanem egy felnőtt nőnek... Most már nem tudsz mit tenni, megmondod, hogy vagy elkezd kiszakadni az anyja valagából, vagy felőled ott öregedhet meg az anyja nyakán egy kölökkel... Valahogy rá kell ijeszteni, mert gondolom, apukaként ehhez nem akarsz majd asszisztálni...
2024. márc. 23. 15:03
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem az anyóstól szökne fel a vérnyomásom, hanem, hogy a barátnőm áldott állapotban is ennyi hajlandóságot mutat pszichésen leválni az anyjáról. Meg, hogy voltam akkora hülye, hogy nem mondtam meg, hogy addig zoknit húzok, ameddig legalább egy kis jelét nem mutatja egy pszichés leválásnak. Most már ültesd le és adj neki ultimátumot, vagy ne gyere ide 20-25 év múlva panaszkodni, miért nincs kapcsolatod a gyerekeddel! Megmondom: azért nem, mert hagytad, hogy ilyen anyja legyen, akinek mindig is az anyja volt a fontos, a kölök meg egy bio kellék... És ennél lehet még rosszabb is...
2024. márc. 23. 15:18
 19/28 anonim ***** válasza:
32%

Én egyáltalán nem látom problémának hogy egy nő az anyjával ilyen szuper titkos információt beszámol, mint terhes vitamint szed.

Beszél hülyeségeket anyós, de ezért nem lesz se mérgező meg nárcisztikus meg tökömtudja mi most a divat, amiért tiltó listára teszik a rokonokat.

Anyám, ne beszélj már hülyeségeket! Ennyivel el lehet intézni.

Gondolom ti sem fogtok elválni, ha elsőre nem egyeztek meg valamiben.

A cigi miatt meg szerintem azért akadt ki, mert szokták mondani, hogy erős dohányos ne terhesen szokjon le,csak fogja vissza, mert az ezzel járó stressz nagyobb gondot okozhat, mint esetenként 1-2 szál cigi.

De ha nem stresszel, persze az jobb.

Én is ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, soha többet nem gyújtottam rá. Nem hiányzott,akkor se ha előttem cigiztek.

2024. márc. 23. 15:20
 20/28 anonim ***** válasza:
17%
19-es: de látod, hogy az asszony olyan inkompetens, hogy még erre se futja, még terhesen sem...
2024. márc. 23. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!