Szülők! Ti elengednétek a gyereketeket fideszes propaganda vetítésre, úgy hogy nektek kell fizetni érte?
Csomó iskolában a fidesz kötelezővé tette a propagandafilm megtekintését a tanulóknak, természetesen önköltségen, tehát a szülők pénzén.
Kérdésem: ti (főleg így hogy nektek kell fizetni érte) elengednétek a gyereketeket a propagandafilm vetítésére, hogy mossák az agyát, vagy inkább kiírnátok neki azt a napot szülői igazolással?
A mozi jó móka gyerekeknek. Nem tudom hány éves, de a legfontosabb, hogy ki mellé ki ül, ki milyen nasit csempészett be, film kommentálása, parodizálása. A filmből 3 percet nem tudnak majd felidézni,plusz lógónap.
Én engedném.
Itt nem az én elveim számítanak, hanem hogy ő mit szeretne. Ha buliból menni akar az osztálytársakkal, csak azért nem tartom otthon, hogy "jaj, az én fiam aztán nem megy el!"
De ha a háta közepére sem kívánja, igazolom a napját.
Ha én lennék középiskolás, nem mentem volna el.
minket anno a Schindler listájára vittek, de ingyen.
Kizárt, hogy kifizettem volna.
Minket anno a Nagy Imre életéről szóló filmre vittek. A jegyet nekünk kellett fozezni nem osztálypénzből ment. Emlékszem pont alig volt pénzünk és anyám mondta h akkor maradjak az iskolába ügyeletbe nem fizeti ki mert nem telik rá. Ugyh az én jegyemet osztálypénzből fizette ki az ofő mert amúgy az egész iskola ment rá senki nem lett volna suliba.
Szülőin persze mondták h mennyi az osztálypénz mire költöttek,egy tanuló jegyét abból fizették. Anya mesélte mindenki susmosolt h kibaz aki nem fizette ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!