Szülők! Ti elengednétek a gyereketeket fideszes propaganda vetítésre, úgy hogy nektek kell fizetni érte?
Csomó iskolában a fidesz kötelezővé tette a propagandafilm megtekintését a tanulóknak, természetesen önköltségen, tehát a szülők pénzén.
Kérdésem: ti (főleg így hogy nektek kell fizetni érte) elengednétek a gyereketeket a propagandafilm vetítésére, hogy mossák az agyát, vagy inkább kiírnátok neki azt a napot szülői igazolással?
Nem láttam a filmet, így nem tudok véleményt mondani róla.
Arra viszont emlékszek, hogy milyen jó volt, mikor a suliban óra helyett elvittek minket BÁRHOVA.
A magyartanárnő vitt néha színházba. Egyszer meg is kérdezte, hogy 1000 ft lesz, nem baj? Annyi válaszunk volt, hogy a pénz nem akadály. A dupláját is fizetnénk, ha elkér vallás óráról minket.
Az 1848as kalandfilm mitől Fideszes agymosás??
Erre való az osztálypénz, amúgy.
Én elengedném. Az osztálykirándulásra is elengedem, pedig ott is biztos lát mindenfélét.
Én kiírnám, de ha akarja nézze meg. Viszont én azt is mondanám neki, hogyha akar, akkor vegyen popcorn-t. Az meg nem érdekel, hogy az osztályfőnök vagy ki mit mond rá.
"Nekem nagybátyám igazolta le (orvos) azt a napot hogy ne kelljen propagandát néznem."
Mondjuk a Saul fia nem propaganda film és kifejezetten jó is lett.
Ha nem ment volna a sulival, másnap jött volna velünk. Herótom van tőle, hogy ezt a filmet csak politikai vonatkozásban lehet megnézni.
Egyszer szórakoztató volt, se nem borzalmas, se nem éteri csoda, nem sajnáltam a mozijegy árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!