Fontos hogy felvegyük felnőttként az évtizedekig nem látott apával a kapcsolatot?
válás után nem sokáig látogatott, végülis olyan mint egy idegen
nem is keresett soha
Azért egy nőnek tisztában kell lennie a fogamzásgátlás lehetőségeiről :D
Amire te gondolsz, az nem spermadonor.
Ha az anya nem akarja a kommunikációt, könnyen meg tudja akadályozni, főleg, ha másik városban él.
A párom életébe nagyon nagyon sok év után újra megjelent az apja. Először ment a jajj fiam, úgy hiányoztál, kezdjük újra, majd a 3. találkozón kiderült, hogy pénz kéne neki sürgősen..
Semmit nem adott hozzá a párom életéhez a megjelenése, de hozott egy csomó gyomorgörcsöt, mire eljutott odáig a párom, hogy nem veszi fel többé az apjának a telefont.
Az érdeklődése lehet, hogy csak a helyzetben elvárt minimális udvariassági gesztus volt.
Pl. másod-unokatestvéreimmel és az ő szüleikkel már nem tartom a kapcsolatot, de ha összefutnék velük akkor megkérdezném tőlük, hogy ki hogy van a családjukban. (Meg nagyjából szüleimtől tudom, mert ők tartják ma is első unokatestvéreikkel a kapcsolatot.)
Nekem eszembe nem jutna, már csak azért sem mert engem nem szeretett.
Egy bizonyos dolog (csaladtag ügye) miatt, felkereste a család másik tagja, akivel hosszan beszélgettek. Mint kiderült nem is érdeklődött felőlem. Amikor infót adott rólam ez a csaladtagom, akkor az első válasza ez volt:
"Ennyi idősen csak ennyit ért el ez a szerencsétlen?"
Szóval számomra nem létezik az az "ember".
en egyszer talalkoztam apammal 14 eves voltam anyam mar akkor uj ferjevel elt. anyammal se tartom a viszonyt mert nem o nevelt fel hanem a nagymamam. 1 evet laktam veluk. anyamat 24 eve nem lattam akkor voltam utoljara Mo on latogatoban. beszelni sem beszelek vele.
szerintem ne keresd semmi kozotok egymashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!