Jogosan haragszom anyára?
Ja, megfosztotta a gyerekét az apjától, csak mert az apa elhagyta a nejét. Gondolom a sértődöttség a gyerektartás összegére nem vonatkozott.
Én inkább azért haragudneék rá, hogy tiltotta tőlem az apámat és csak felnőttként tarthattam vele a kapcsolatot. Gusztustalan egy nő az anyád.
2-es, az a férfi aki akarja tartani a gyerekével a kapcsolatot, az fogja.
Minden más kifogás.
Hihetetlen, hogy még egy ilyen helyzetben is a férfi a hibás. Mintha nem tudnánk, hogy egy per során is a nőnek ítélik a gyereket, ha lerongyolódva kiprésel magából 3 és fél könnycseppet érzelmi bántalmazást rebegve reszkető hanggal. Ha még papírt is szerez erről kész van a dolog, esélye sincs az apának látni a gyerekét. És igen, bármilyen igazolást tudsz MO-n szerezni, én is voltam otthon ínszalaggyulladással, pedig csak munkaundorom volt.
Polírozhatot ezt az emberi szemét nőt, aki a kérdésben szerepel, de hogy érzelmileg befolyásolja a kisgyerekét, az apja ellen fordítja, akadályozza hogy találkozzanak az tök rendben van szerinted, mert az apa nem tett eleget és minden más kifogás. Amúgy a kérdésből egyértelműen kiderül, hogy az apja igenis foglalkozni akart vele csak az idióta anyja ott tett keresztbe ahol tudott, mert egy hulladèk nő. Le lehet pontozni
4-es, igen, a férfi a hibás, pontosan. Miért, a gyerek?
Engem is elhagyott apám, szart a fejemre, de mindenkinek nagyon lelkesen próbálta bemesélni, hogy mi vagyunk a hibásak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!