Jogosan haragszom rá?
Azta, azért ennyire ne húzzatok egy oldal felé, főleg te ne, második. Volt már rá példa, hogy küldött egy nagyobb összeget (200e), teljesen magától, amikor egy éve szükségem volt rá. Plusz ennyiből azt is nehéz következtetni, hogy nem szeret.
Simán csak ez a kicsinyesség bánt.
#6: Kicsit felnőtt.
Ha ennyi idősen a tesóidnak fizetett ennyit, neked meg az ígéretével szemben nem, akkor te neki nem vagy fontos vagy nyűg vagy. Vagy az összes tesód is az, csak neked meg is mutatta. 35.000 vs 200.000: A havi fixből kevésbé akar kevesebbet adni, mint a másik eset környékén beesett prémiumból többet.
"de szerintem a felnőtteknek is van egy alapvető bizalmuk a szüleik felé" Nem is mondtam, hogy ebben hibás vagy. Neked is volt ilyened, de ráb@sztál, átvert. Átvert, mert ezt a nyugdíjra kell nekem is már akkor is fennállt, amikor azt mondta, hogy menjünk vele bíróságra.
Egyébként, ha annyira neked akarta volna adni, nem anyádnak, akkor szimplán megkérhettétek volna anyádat, hogy utalja tovább automaikusan. Vagy még egyszerűbben (ha nem beszedési megbízással ment apád számlájáról anyádéra), akkor csak simán át kellett volna irányítani a nevedre. De ha anyád nem ment volna bele, akkor meg annak csak oka van apáddal szemben.
Mindegy is. Ez a tanulópénzed, hogy családtag is átverhet. Tanultál belőle. Ennyi.
Eddig is automatikusan utalta anya, azt hittem, ez egyértelmű volt.
Kicsit áldozathibáztató a hozzáállásod. Annyi mindent lehet írni a sztorira, miért azt kell, hogy hülye voltál, hogy hagytad? Azért, mert gerinctelen nem leszek, hogy visszatartsam a papírokat, ha kérik tőlem. Nehogy már oda lyukadjunk ki, hogy ez a gyerek hibája, meg legyen már felnőtt, stb... simán annyi érdekelt, hogy jogos-e. Szerinted jogos. Felesleges kioktatni, csak azért, mert én vagyok kéznél, és nem apám. Valakinek csak meg kell mondani a tutit, nem? De...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!