Jogosan haragszom ezért apámra?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromtól fogva, neki mindig minden hülyeség volt, amit nem értett, nem akart érteni, nem érdekelte, nem látott benne fantáziát. Attól függetlenül hogy engem érdekelt. Sőt a mai napig ilyen, csak már keveset beszélek vele, nem adok támadási felületet. Bár nem tervezek családot, de ha valami csoda folytán még is, egy valamit biztos meg tanultam tőle, hogy ne szóljam le a gyerekemet, és ne legyek ilyen vaskalapos proli.2022. aug. 10. 13:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem erre a kérdésre nem lehet válaszolni konkrétumok nélkül. Nem mindegy, hogy az volt szerinte hülyeség, hogy 14 évesen minden hétvégén bulizni menj és részegre idd magad, vagy az hogy megtanulj németül.
2/4 anonim válasza:
Az én apám ugyanilyen volt. Túl kell rajta lépni. És akkor mi van, ha jogosan haragszol? Attól jobb lesz neked? Dolgozz magadon, vallald fel a kedvteleseidet és szard le, mit mond apad. Haragudhatsz, de rohadtul felesleges.
3/4 anonim válasza:
Engedd el, már tul vagytoke zen a kroszakon.
4/4 anonim válasza:
Haragot tartani buta, kicsinyes dolog. Fogadd el, hogy ilyen, és kezeld a helyén. Nem te vagy a numinózum, akinek az akaratához görbül a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!