Verted a gyereked?
Figyelt kérdés
Most idősebb szülők, mikor még fiatalok voltatok (1900 években inkább) nevelted elfenekeléssel a gyereked? Mi vitt rá, hogy komolyabban fenekeld őt el? Megbántad?márc. 17. 18:58
11/12 anonim válasza:
Nem rendszeresen, a leállíthatatlan hiszti egyetlen hatékony megoldása volt. Nem agyonverés, 3-4 suhintás a fakanállal elegendő volt.
12/12 anonim válasza:
Több gyerekem is van. Szám szerint 9. Valamelyikre nem volt szükséges kezet emelnem, de például az egyik fiam fenekén eltörtem egy fakanalat, amikor megtudtam, hogy puskázott az iskolában. Nem bántam meg. A csalást nem tűrjük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!