Nem tudok születésnapi ajándékot venni apámnak, mert anyám nem ad rá pénzt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem ad pénzt rá. Mondtam, hogy akkor összgyűjtöm a zsebpénzemet, erre azóta zsebpénzt se ad. Honnan szerezzek ajándékot akkor?márc. 17. 12:10
31/50 anonim válasza:
Akkor friss még a dolog. Sok erőt kívánok Neked. Előbb-utóbb le kell ülniük egymással. Ezt nem tolhatják át Rád semmilyen formában.
32/50 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy mi van a háttérben. Lehet, hogy apuka nem, vagy csak alig fizet gyerektartást; azt is nyögvenyelősen. Nem száll be a költségekbe, ha kell pl. egy új szemüveg. Ezért nem szeretné az anya - zsebpénz címszóval SE - finanszírozni az apa szülinapi ajándékát.
Persze lehet más oka is. És nyilván ez egy szülői játszma. Aki pedig most a levét issza, az a gyerek. Ahogyan az lenni szokott volt..
33/50 anonim válasza:
Kedes #32- es Véaszoló, köszönöm szépen válaszaidat és segítségedet. Sajnos nekem mindig nehéz beleképzelnem magam helyzetekbe, mert magam is széteső családban nőttem föl. Remélem sikerül a Kérdező szülőeinek megoldania úgy a friss helyzetet, hogy ne gyereküknek kelljen rosszul éreznie Magát.
34/50 anonim válasza:
Anyád azért nem ad pénzt,mert még friss a haragja apád iránt. Próbálj vele beszélni,hogy az ő kaocsolatukat,és a te kapcsolatodat válassza ketté. Attól,hogy ők válásra készülnek,nem jelenti azt,hogy neked is meg kell szakítani a kapcsolatot valamelyikükkel. Lehet belátja,és engedi,hogy legalább valami szuvenírt vegyél apádnak.
35/50 A kérdező kommentje:
Ezeket már mondtam neki, de azt mondta azt veszek amit akarok csak nem az ő pénzéből. Buszra se szokott pénzt adni, hogy apához vagy az apai nagymamámékhoz elmenjek. Azt mondja felőle mehetek, csak ő nem fizeti az utat, menjek biciklivel vagy gyalog vagy stoppoljak. De ahhoz messze van, hogy biciklivel elmenjek. Úgyhogy ha apa el tud jönni értem akkor megyek, ha nem akkor nem tudok menni.
márc. 17. 14:32
36/50 anonim válasza:
Az apáddal való találkozást sem kell anyádnak fizetnie, kérj rá apádtól meg az apai nagyszülőktől. Ha apád látni akar, érted megy és el tud menni érted. Ha nem megy, vagy nem érdekled, vagy az a célja, hogy anyádra haragudj.
37/50 anonim válasza:
Ne haragudj már, miért nem kérsz zsebpénzt apádtól, vagy miért nem tőle kérsz pénzt, hogy elmenj hozzá vagy a nagyszüleidhez?
38/50 anonim válasza:
Adj neki saját "kuponokat". Kicsit lehet lejárt lemez, de ilyen "megfőzök neked" vagy "kitakarítok helyetted" stb jellegű legyen. Egész évben bevaltható kártyácskák. Valami cselekedeteket, amiket ő gyűlöl megcsinálni vagy jótétemények, amiket szeret. Ezt már neked kell tudnod.
39/50 anonim válasza:
Én lehet, hogy nem vennék a helyedben ajándékot egy olyan apának, akivel nem élek együtt, nem ad nekem zsebpénzt és még abban sem vagyok biztos, hogy eljön értem. Természetesen szeresd, legyél vele jóban, de ilyen esetben bőven elég a szóbeli köszöntés.
40/50 anonim válasza:
Hány éves vagy? Saját kereseted nem lehet még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!