Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudok születésnapi ajándék...

Nem tudok születésnapi ajándékot venni apámnak, mert anyám nem ad rá pénzt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem ad pénzt rá. Mondtam, hogy akkor összgyűjtöm a zsebpénzemet, erre azóta zsebpénzt se ad. Honnan szerezzek ajándékot akkor?
márc. 17. 12:10
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
95%

Menjetek el együtt sétálni, beszélgessetek. Köszöntsd fel, és mondd el, hogy ajándékot nem tudtál venni, de legyen az az ajándék, hogy együtt töltitek a napot.

Esetleg a mama? Süssetek együtt apukádnak valamit.

márc. 17. 13:06
 12/50 anonim ***** válasza:
83%
És hogyha nem veszel neki ajándékot akkor mi lesz? Köszöntsd fel, hogy Boldog Születésnapot Apa aztán kész, nem kell ezen problémázni!
márc. 17. 13:06
 13/50 A kérdező kommentje:
Ciki egy születésnapra ajándék nélkül beállítani.
márc. 17. 13:09
 14/50 A kérdező kommentje:
Nagymamám meg szintén nem ad pénzt, mert azt mondja, hogy ha anya így döntött, akkor ő nem bírálja felül.
márc. 17. 13:10
 15/50 anonim ***** válasza:
35%
Mondjuk a zsebpénzedből eddig is rakosgathattál volna félre, de ez már mindegy. Ha még van egy kis idő a szülinapig, akkor keress valami hétvégi diákmunkát. Ha egyik sem opció, akkor keresel otthon egy kis befőttesüveget, szépen elmosod, kidíszíted és elkezdesz kis cédulákat gyártani. Én a nagyobbik lányomtól kaptam ilyet jópár éve, annyi cédula volt benne, ahányadik szülinapom volt. Mindegyik úgy kezdődött: " Azért szeretlek, mert...". Én nagyon örültem neki.
márc. 17. 13:10
 16/50 Darius- ***** válasza:
32%

Vetess valamit magadnak és aztán add oda neki.

Nem írtad le, milyen módon akarsz ajándékozni vagy ő milyennek örülne.

márc. 17. 13:12
 17/50 anonim ***** válasza:
36%
Diákmunka? 16 felett már mehetsz
márc. 17. 13:14
 18/50 anonim ***** válasza:
81%
Krétából, sima fehér kérétábol, esetleg színes krétából faragtam állatszobrot, vagy viszból. Volt olyan, hogy színes vizeket fagyasztottam meg a hűtőben külön tégelyekben, zacskókban, és azokból raktam össze nagyobb állat szobrot. Igaz, amikor vidékre kellett vinnem egyszer unokastvéreknek ajándékba, a szobrok nem birták ki az utat. Máskor viszont egy nagy hungarocell dobozban sikerült átadnom. Sajnos nálam az volt, hogy elme- vagy személyiségzavarok miatt abban az időben semmi forrásom se volt.
márc. 17. 13:21
 19/50 anonim ***** válasza:
18%
Faragjál neki szobrot! Azért remélem a kisboltba le tudsz menni magadtól?
márc. 17. 13:26
 20/50 anonim ***** válasza:
92%
Készíts egy képeslapot. Annyi jó ötlet van fent a neten és vegyél mellé 1 tábla csokit. Annyi pénzed csak van már. Amúgy meg elég szomorú, ha egy szülő francos ajándékot vár el a kiskorú, még diák gyerekétől. Nálunk az életben nem volt szokás ez a nagy ajándékozgatás. Virág vagy csoki volt. Amúgy még esetleg süthetnél neki valami sütit. Ha csak nem pénzszámolgatós, anyagias család vagytok, ahol csak drága ajándék jöhet szóba, akkor fillérekért összehozhatsz aranyos, jó és mégcsak nem is "dedós" ajándékot.
márc. 17. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!