Apának hétfő van a születésnapja de szombaton lesz megtartva mikor adjam neki oda az ajándékot?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 13:08
1/16 anonim válasza:
Nekem is hétfőn lesz, nekem vasárnap tartjuk, én a páromnak, akivel együtt élek mondtam hogy hétfőn adja, legyen aznap is valami, azt úgy jobban szeretem. :D
3/16 anonim válasza:
Hát mivel szombat van Megtartva, akkor kéne odaadni. Nem hiába nem hétfőn tartják.
5/16 anonim válasza:
Én hétfőn reggel adnám oda, amikor felébred.Én akarnék az első lenni, és szerintem apukádnak is ez esne jól igazán. :)
6/16 anonim válasza:
3mas vagyok. Na most: Nem lett tisztázva: Az előtte lévő, vagy az utána lévő szombatról van szó? Akkor add oda, amikor hamarabb van. Ha előtte lévő szombaton, akkor szombaton, ha az utána lévő szombaton, akkor hétfőn add oda. Így gondoltam.
8/16 anonim válasza:
Amikor ünneplitek, vagyis szombaton.
9/16 anonim válasza:
Amikor tartjátok. Különben úgy jön ki, hogy tőled nem kap semmit, mert a többiek sem és ők sem tudhatják, hogy máskor adnád oda.
10/16 anonim válasza:
Ha csak egy ajándékot kap tőled,akkor azt te is a többiekkel együtt szombaton.Ha viszont 2 van,akkor az egyiket szombaton,és a másikat odaadhatod neki hétfőn.Így mindkét napra kapna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!