Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apának hétfő van a születésnap...

Apának hétfő van a születésnapja de szombaton lesz megtartva mikor adjam neki oda az ajándékot?

Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 13:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ilyen esetekben akkor ajándékozunk, amikor "meg van tartva" - tehát esetedben szombaton. Aznap meg csak egy telefonhívás, beszélgetés.
2021. márc. 3. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig akkor van ajándékozás, amikor a szülinap/névnap meg van tartva. Bár mi mindig hétvégén ünnepelünk, függetlenül attól, hogy az adott személy szülinapja, vagy névnapja aznap van-e, vagy sem.
2021. márc. 3. 14:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én aznap köszönteném amikor a születésnapja van, majd a vendégek köszöntik szombaton.
2021. márc. 3. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Én akkor adnám, mikor a szülinapja van (ha megtehetem). Nekem fontos, hogy a pontos napon láthassam a szüleimet.
2021. márc. 3. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Jézus nem tök mindegy? Aki ilyen kérdésben segítséget kér, mit csinál, ha komolyabb döntést kell egyszer hoznia? Csomagold be, vidd oda, és ha látod, hogy mások ajándékoznak, add át. Vagy ha még nincs kész, mondd hogy nem felejtetted el, de inkább a napján adod oda, hogy akkor is legyen meglepetés.
2021. márc. 3. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
75%
Te most komolyan ennyire életképtelen vagy, hogy ezt idegenektől kell a neten megkérdezned?
2021. márc. 3. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!