31 évesen vénlány leszek? Létezhet, hogy emiatt idegesít az anyukám nagyon az utóbbi időben?
Mindig is jó volt a kapcsolatunk, bár azt be kell vallani, szereti anyukám kontrollálni.
Az utóbbi 1 évben nagyon azt érzem, hogy idegesít mindenben, egyszerűen minden, az is ha kedvesen “kicsikémnek” hív, vagy tényleg minden más, a gondolkodása is nagyon visszamaradott, néha már tényleg azt érzem, hogy a világból kimenekülnék.
Megkérdeztem magam, hogy miért is érzek így?
És nem tudok rájönni, de valami olyasmi érzés van bennem, hogy gyereknek vagyok kezelve, és hogy anyukám mindig arról beszél, hogy majd mi mindig együtt leszünk, és ilyenkor nem értem, miért nem gondol arra, hogy nekem pl. egyszer férjem lesz? Vagy hogy el akarok költözni.
Az igazság az, hogy 10 évig külföldön éltem, emiatt most próbálom behozni az együtt töltött időt. Viszont ez valahogy nem
Működik.
Utólag megbánom, hogy ideges voltam rá, de tényleg nagyon zavar valamiért. Nagyon szeretem őt és utálom magam, amiért így érzek.
Van egy lakásom Budapesten, es gondolkodom rajta, hogy odaköltözök, de szó szerint kiver a víz, ha belegondolok milyen lesz egyedül, meg hogy anyukám megharagszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!