Hogyan lesz valakiből vénlány?
Szerintem a többség nem így akarja, csak így alakul.
Te hogy lettél az?
Nem bántásból kérdezem, csak az én sorsom is ebbe az irányba hajlik, és nem értem, hogy mi a baj velem?
Macskás hölgyek?:)
A macskák miatt van a vénlányság?
Tényleg van egy macskám, de a páromnak is. A férfiakra ez nem hat?:)
en bar a tuloldalrol vagyok, fiatalabb koromban el lettem valasztva a bnomtol, pedig vele mindent el tudtam kepzelni.
10+ volt nalam...
most nem erzek senki irant igy, 10 ev telt el..
nem hallgat azokra, akik azt mondják, hogy úgysem lesz az. ;)
saját magát teszi azzá.
van aki persze vénlány akar lenni. macskákkal és könyvekkel...
Én senkit sem ismerek, aki vénlány akart volna lenni macskákkal és könyvekkel.
Azt elismerem, hogy az alanynak is köze kell hogy legyen a vénlánysághoz. Nade mik azok, amik azzá tesznek minket?
Mármint vénlánnyá.:)
Jó kérdés, hogy ki számít vénlánynak.
Én 2 hónap múlva 35 leszek. Van párom, de 3 év után se tervez komolyabbat. Nincs gyerekem. Szerintem ez vénlányságnak mondható.
Szerintem nem. Szerintem a vénlányság nem kortól és státusztól függ, hanem begyöpösödöttséget, megkeseredettséget, egy bizonyos hozzáállást jelent.
Ha ez nem igaz rád, akkor lehetsz akárhány évesen is "szingli" (de nem szeretem ezt a szót...), akkor sem vagy vénlány, hanem pusztán egy nő, aki nem akart családot, gyereket (még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!