Miért van ilyen sok szülő aki kijelöli a gyerek életpályáját és ha az letér róla utálják?
Tudom, sok tanácsot kaptam, itt az oldalon így el fogok költözni a szüleimtől, megfogadtam amit itt írtak. Megbuktam egyetemen ezért nap mint nap a szüleim ordítoznak velem mennyire utálnak legkisebb dologért leordítanak, meg mennyire szégyennek tartanak. pl.: Feltöltött a telefonom elfelejtettem levenni, már nevelőapám dobta is ki az utcára. Meg is mondták a szüleim elmúlt mára a babucim mennyire szeretünk, azóta csak utálnak utálnak, szégyen vagyok. Brutálisan megromlott velük a kapcsolatom.
Na ezeket leírtam anonimban lelkisegítséges fórumba, és rengetegen írtak, hogy ők is így vannak ők is így vannak, más orvosival, jogival stb képzéssel járt így. Nemsikerült nekik a szüleik álmai ezért, úgy beszéltek velük mint a kutyával, és azóta se rendeződött a kapcsoltuk. Más írta, ő 20 éve járt így megbukott egyetemen, tanult másnak szakmát, informatikait van jó fizuja és a szüleivel azóta se nagyon beszél. Volt aki írta, azóta lett cukorbeteg az anyukája amikor megbukott egyetemen.
"Tanuljátok meg sok szülő akkor szereti a gyerekét ,ha az gazdag és sikeres."
Ez nem igaz. Ne vetítsd ki minden szülőre a saját szüleid gyökérségét.
Ez az alkalmatlan, idióta, kezelésre szoruló szülő kategória.
Én sem hiszem h sok ilyen van, de itt az okokat szakember tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!