Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elveszítem az anyukám? Anyu...

Elveszítem az anyukám? Anyu 63 éves. Már egy ideje észrevettem valami furcsát, de nem tudom megfogalmazni mi az. A legutóbb azt csinálta, hogy eladta a házát majd talált is egy másikat amit meg akart venni, elfogadták az árajánlatát, de ő

Figyelt kérdés

nem ment foglalózni hanem mint kiderült tett egy másik házra is árajánlatot amit nem tud kifizetni és arra várt, hogy hátha lejjebb engedik. Az első ház biztos volt, de ő a bizonytalan miatt kockáztatja.

Úgy érzem mintha a józan ítélő képessége kezdene eltűnni. Már a háza eladásakor is olyanokat talált ki, hogy a vevő átverte és nem fizeti ki, mert biztos maffia tag, amikor ment házat nézni folyamatosan azt hajtogatta mindenhol hogy biztos cigányok laknak a mellette lévő házakban és ezt hangosan. Ez lehet valami időskori betegség jele?

2024. márc. 6. 23:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%

Nálunk is egy családi ingatlan hirdetésével lett rosszabb a helyzet. Először nem akart ingatlanost, aztán belátta, hogy 300+ km távolságra lévő városba nem tudunk elmenni házat mutogatni.

Aztán kiderült, hogy a neten van a hirdetés, és teljesen kiakadt, hogy akkor most majd mindenki tudja, hogy ő vagyonos, és őt most kirabolják, pedig az összes elérhetőség csak az ingatlanosé! Semmi nem utalt rá, ki a tulajdonos.

Azóta durva a helyzet.

2024. márc. 7. 11:52
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

"Igen, előtte soha nem voltak ilyenek."

És hány ingatlant adott el és vett anyád előtte.

Valszeg nem tetszett neki az első ingatlan valamiért.

2024. márc. 7. 13:24
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
Hát, valóban lehet ez csak a stressz is. Meg néha tévednek is emberek. Korábban nem cigányozott hangosan? Lehet, hogy az idegesség hozta ki ezt is. Nagy feladat átköltözni egyik helyről a másikra!
2024. márc. 7. 13:53
 24/29 anonim ***** válasza:
A múltkor bekapcsoltam az m1-et. Hidd el ott sokkal súlyosabb a helyzet.
2024. márc. 8. 10:31
 25/29 anonim ***** válasza:
12%

"Mondjuk én enyhén szólva kiakadnék, hogyha a gyerekem demenciával vádolna, mikor épp egy kva stresszes időszakon megyek keresztül, de te tudod :D"

Ez a szokás. Ha valaki elmúlt X éves és nem úgy cselekszik, ahogy a tisztelt rokonai elvárnak, akkor rögtön demens lesz.

2024. márc. 8. 11:11
 26/29 anonim ***** válasza:
67%

Valóban, nem olyan rég kaptak el egy párt, akik ezt csinálták idős párokkal. Ha jól emlékszem, gyilkosság is történt.

2024. márc. 8. 11:37
 27/29 anonim ***** válasza:
29%

Kerdezö, kerdesedre valaszt kapni nem fogsz, itt, mert mindenki a szövegböl amit írtál, kiragad egy részletet es azt kommentálja.

Nincs rálátás a kérdésre, azaz az összkép és a lényeg elmosódik.

Hogy a kerdesedre válaszoljak: igen, lehet demencia kezdete. Ha nem, akkor szkizofrenia, de oda egyeb tunetek is kellenek

2024. márc. 8. 15:13
 28/29 anonim ***** válasza:
De az is igaz, hogy lehet pusztán stressz is, es hogy idöskorban mar nehezen viseli el a stresszet es a változást. Ebben igazuk van
2024. márc. 8. 15:28
 29/29 anonim ***** válasza:
33%

" akik ezt csinálták idős párokkal."

Ja, csak azok biztos nem 63 éves voltak, hanem 70, de inkább 75+.

"es hogy idöskorban mar nehezen viseli el a stresszet es a változást."

Hát nem tudom, a mi családunkban a 60+-os örömszülők vezényelték le az összes költözést, felújítást, építkezést, mert a friss házasok (mindkét gyerekük, 2 éven belül házasodtak) képtelenek voltak összefogottan cselekedni és szervezni, és a legtöbb mesterember átvágta volna őket. VOlt is ilyen, ezt is a szülők rendezték le végül a szakikkal.

2024. márc. 8. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!