Anyukától is csinál a gyereketekkel olyat ami nektek nem tetszik?
Egyszerűen nem értem anyukámat. Nagyon szeretem, jóban vagyunk, álmomban nem gondoltam hogy ilyen probléma lesz. Hiába kérek tőle bármit mintha a falnak beszélnek és most már ott tartok hogy nem vagyok nyugodt ha vigyáz a 6 honaposomra. Most kezdett el forogni, egyik napról a másikra mint a villám kb.
Kértem ne hagyja a kanapén egyedül, erre ott hagyja mert csak egy fél pillanat, leszoktam menni vele a földre játszani de kizárólag úgy hogy én is ott vagyok vele mert a fejet meg beveri ha hirtelen fordul, természetesen ott hagyta be is verte üvöltött, oda adja a szalvétat neki amit még a szájába tol - itt már felemelt hangon kellett kérjem hogy ne.. a válasz: kikakilja, semmi baja nem lesz egy kis sírástól. Túlreagalom?
A szalvetas eset után felállt és mondta hogy jobb ha ő már megy, haza is ment - na, ezek után meg majd amikor Ő keres, akkor beszélünk, de én nem puncsolnék egy passzív-agresszív toxic nőnek, ha az anyám, ha más.
Sértődjön meg - ha ez neki jó.
De amíg te utánajársz, ne haragudj, stb, addig játszmázik.
Pontosabban azért, mert TE belemész a bromságaiba.
Nem kell.
Ha kiveri a hisztit akkor kiveri, az ő baja.
Anyád egy nárcisztikus passzív agresszív ember,csak eddig még nem vetted észre.A konfrontálódás nem elkerülhető.A gyereked épsége a tét.A varázsmondat:
Anya, Mucika az ÉN gyerekem, most már az ÉN szabályaim érvényesek.
Ne engedj az elképzeléseidből!
13
Nekem is undorító, rágott volna és úgy adta volna a szájukba az ételt. Se az anyámnak se anyósnak nem engedek ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!