Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ? Tehet ilyet anyám?

Mit tegyek ? Tehet ilyet anyám?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz ,de megpróbálom érthetően.

Van egy férjem és kettő gyermekem.

Tavaly tavasszal elköltözünk asajat kis lakásukból amit el kellett adnunk.

Szuleimhez mentünk ( anyum elettarsáé a ház (anyum rá íratta a házat anno) befogadtak mondván nagyon sürgősen megyünk mert tudtuk nem könnyű velük.

Nem szeretnék dolgozni , anyum az battyamat támogatja pénzügyileg mivel nem képes dolgozni stb .

Van egy nyaralonk amit sos megcsináltuk majdnem 10 millió értékben .Egy este alatt a saját rokonaim (kamerát leutottek stb) szét szedték szó szerint még a villany vezetéket is kiszedték.

Rendőri intézkedés volt de bizonyíték nem hiába vádlottak be .Anyum.mosolyog ezen ..

Ez után nagyon rosszul voltunk és utolsó remenykent próbáltunk lakáshitel ,maradék önerővel és pozitív hozzáállással házat találni.

Sikerült .

Két hete megvettük a házunkat egy nagyon jó helyen viszont felújítjuk gyorsan egy picit .

Azóta viszont anyum nem hagy és folyton azt mondja hogy ő jön hozzánk,elhagyja a párját úgyse bírja már vele én meg a lánya vagyok törvényileg be kell fogadják ha nem engedem hang felvételeket készít ..stb .

Most születik a harmadik babank májusban nagyon várjuk viszont lelilek ki vagyok a csaladtagjaimtol.

Régen is csak akkor jöttek ha kérték azt hogy mi mennyi mindent adtunk az nem számít.

Ma is mondta ahogyha nem laknak náluk kenyere se lenne..ezért élvezi még ki azt a két napot..mondjuk utána úgyse hagy békén.

Nem értem létezik ilyen hogy nekem kötelességem a férjem és az én nevemen lévő hazamba befogadni ? Anyám fiatal nagymama !!(48 éves..) én 27 ..

febr. 28. 22:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Hm..de ha ilyen szemét akkor miért volt jó akkor mikor a nyakára mentetek a gyerekeiddel meg a férjeddel?

Érdekes, ő fogadjon be téged purgyéstól, de te ugyan ezt nem teszed meg. Meg ha dolgozni lusta vagy, akkor az új ház se a tiéd hanem a férjedé, te csak oda is beteszed a feneked a készbe.

febr. 29. 06:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire kesze kuszán írni, kb értelmezhetetlen...

Amit érrettem:te nem szeretnél dolgozni, volt házatok de eladtátok (miért) aztán vettetem másikat és jön a 3. gyerek. De az is minek...?

febr. 29. 06:40
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

Úgy tudom az idős, magatehetetlen szülőkre hozott a fityisz valami eltartási kötelességet (nehogymár a szoc hálót fejlesszék, há' nem jut stadionra), de anyád még bőven nem idős, se magatehetetlen, szóval nem vagy köteles befogadni.

Amúgy részvétem, "remek" rokonaid vannak :( Szétszedni a saját rokonuk házát... Bazzeg! :/

febr. 29. 07:55
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Amit értettem : anyádnak van egy háza, de a pasija nevére iratta.(okos)

Nektek sos kellett költözni, de a nyaralóra volt 10misi zsebből.

A rokonok ezt szétszedték (kellett vissza a kölcsön?! 🤷)

Most van egy új ház, ahova anyu menne veletek, mert unja a pasiját,de nem tud hova menni, mert a pasi nevére iratta a házát.

Senki nem dolgozik a családban, jön a harmadik gyerek.

A férjed megunta, hogy egyedül neki van keresete, és ő pénzeli az egész családod, és mutert - aki amúgy utál téged-, nem engedi oda.

Nincs ilyen törvény.

febr. 29. 08:49
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen büdös proli családokat, mint ti..
febr. 29. 09:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Én gyerekek mellett is dolgozom jelenleg 8.het óta táppénzen vagyok .

Két és fél éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen.

Férjem lassan 7 éve egy helyen van.

febr. 29. 09:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
De akkor minek kellett odaköltözni anyátokhoz, ha ennyire utálod? Minek kell ennyi gyerek, ha még a normális lakhatásotokat sem tudjátok megteremteni?
febr. 29. 09:49
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

"Az a tervem hogy tiltás , szám csere"

Korrekt vagy,akkor jók voltak amikor befogadtak? Az hogy nem vagytok jóban egy dolog van ilyen

Persze gondolom ha nem fogadnak be akkor most azért sírnál itt hogy milyen sz@rházi az anyád

febr. 29. 11:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyja lánya basszus. Amikor szarban vagy becuccolsz hozzá a 2 kölköddel meg a férjeddel, aztán amikor anyuka van szarban akkor forduljon fel inkább. :D azért neked is van bőr a képeden.
febr. 29. 14:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Te se vagy semmi kérdező, neked is csak addig jó valaki míg hasznod van belőle.

Gondolom a 3. gyerek a Csok miatt kellett.

febr. 29. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!