Mennyire valószínű, hogy idővel elfogadják? 22/L
Figyelt kérdés
Pár napja hazavittem bemutatni a barátom, akinek mondjuk úgy, hogy elég extrém kinézete van és tudtam, hogy a szüleimnek nem fog nagyon tetszeni (lila haja van, vannak tetoválásai végig mindkét kezén + piercingjei is az orrán meg a száján). Egyébként ügyvédnek tanul és családomtól ezután rögtön azt a választ kapta, hogy úgysem fogja így felvenni senki, ügyvédnek meg főleg nem. Alapjáraton nagyon normális srác, csak szüleim nem látnak tovább a kinézetét. Azt hittem pár nap alatt dobják a témát, de nem igazán enyhültek meg..febr. 28. 18:33
41/44 anonim válasza:
Tipikus buta, utcai proli vagy...
Nem a jogi tudásoddal érvelsz (ami persze nem létezik), hanem azonnal terelsz...
Megint elkeserítelek, annyi ésszel, amennyi neked van, nem tudod kijátszani a törvényt! Ahhoz "egy kicsit" több jogi tudás kellene, de még úgysem egyszerű!
Mindazonáltal, szívből kívánom, hogy egyedül öregedj meg... Ilyen korlátolt ember mellett, mint te vagy, senki nem lenne boldog.
Na menj, tanulj még egy kicsit, mert nagyon kezdő vagy! Ennyi szófecsérlés még sok is rád, nem érsz semmit sem...
42/44 anonim válasza:
Világosíts fel légyszíves, ha vagyonom eltékozlom, sőt adósságba megyek, akkor mit is örököl?
43/44 anonim válasza:
Ezen az oldalon kötelező elfogadni a 25 meg még több év korkülönbséget is, itt meg fennakadunk a külsőn? Mellesleg még a tetoválást is el lehet tüntetni akár, nemhogy a többit. De ha neki tetszik, majd eldönti, milyen munkát vállal vele. Amúgy ha nem lóg ki egy hosszú ujjú ingből, akkor sok helyet nem is érdekel egyáltalán. Karriert eleve nem biztos, hogy ügyvédként akar kiépíteni.
44/44 anonim válasza:
Sok lepontozós trogloditának írom: Írtam ha normális a személyisége akkor senkit nem érdekel a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!