Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire valószínű, hogy...

Mennyire valószínű, hogy idővel elfogadják? 22/L

Figyelt kérdés
Pár napja hazavittem bemutatni a barátom, akinek mondjuk úgy, hogy elég extrém kinézete van és tudtam, hogy a szüleimnek nem fog nagyon tetszeni (lila haja van, vannak tetoválásai végig mindkét kezén + piercingjei is az orrán meg a száján). Egyébként ügyvédnek tanul és családomtól ezután rögtön azt a választ kapta, hogy úgysem fogja így felvenni senki, ügyvédnek meg főleg nem. Alapjáraton nagyon normális srác, csak szüleim nem látnak tovább a kinézetét. Azt hittem pár nap alatt dobják a témát, de nem igazán enyhültek meg..
febr. 28. 18:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
79%
#21: 18 vagyok na és? Én sem, d nagyon sok ember nem abban dolgozik, amit tanult. Most meglepőt írtam, igaz?
febr. 28. 21:09
 22/44 anonim ***** válasza:
13%

Ügyvéd azért elég nehéz karrier, nem olyan könnyű nekiindulni, mint egy mérnöknek pl. akit már pályakezdőként jól megfizetnek.

Irodát kell nyitnia, jó kapcsolatokat építeni stb. ez egy hosszú folyamat és semmi garancia nincs arra, hogy abban fog dolgozni.

Fölig a mai világban, ahol mindenhol leépítés zajlik.

febr. 28. 22:05
 23/44 anonim ***** válasza:
31%

Neked kell boldognak lenni vele, nem a szüleidnek. Ha nem szimpi nekik, ő bajuk, majd nem hívjátok meg őket legfeljebb a vasárnapi ebédre.

Mondjuk ilyen külsővel valóban nehéz lesz elhelyezkednie. A piercinget és a színes hajat könnyen lehet orvosolni, de a tetoválás már húzósabb. Ha valami kormányhivatalban lesz jogász, talán elnézik, de bírósági tárgyalásokon tudom, hogy nem lehet rajtuk látszódó tetoválás. Sajnos sok szakmában nagyon sokat számít a külső és nem igazán tűrik meg az extrémebb kinézeteket, hiába lenne jó szakember az illető.

febr. 28. 22:31
 24/44 anonim ***** válasza:
85%
sråc böven megvåltozhat szelidülhet haját vissza fesheti ha tėnyleg ügyvėd akkar lenni ,felöltözik öltöny nyakedö stb munkåba , privátba meg nėzhet ki ugy ahogy szeretne .piercingestül és hordhat lezser ruhåkat.
febr. 29. 05:26
 25/44 anonim ***** válasza:
74%
Felvehetik ügyvédnek, persze - ha piercing nélkül és mondjuk hoszú ujjú ingben megy interjúra. Simán, a kutyát nem érdekli a tetkó, ha "nem látszik".
febr. 29. 11:45
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van banki ügyintéző ismerősöm, tetkós csaj, piercing, zselézett haj, erős smink - civilben.

A bankban hosszú ujjú blúz, normálisan beállított haj, piercinget kiveszi, szolid smink.

A tetkó semmit nem jelent, amíg takarható helyen van.

febr. 29. 11:47
 27/44 anonim ***** válasza:
pontosan ahogy 25,26 vélaszolok is írtåk.
febr. 29. 18:46
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Anyádék de korlátoltak, bakker...
márc. 2. 01:38
 29/44 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni.

22 éves lány felnőtt, azt csinál amit akar.

Mint ahogy mi is arra írjuk az örökséget, akire vagy amire akarjuk. Köteles rész is megoldható (nem lesz belőle semmi).

Tetkós majomnak nem kell.

márc. 2. 09:40
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te is mennyire értelmileg elmaradott, korlátolt felfogású vagy felnőtt létedre!

Reméljük, nincs gyereked, se unokád ugyanis Ő is lehet tetkós, piercinges....

Sebaj, tőlük pedig ne várj akkor időskorodban gondozást, segítségnyújtást. Elvégre is annyira idióta vagy, hogy kitagadnád őket egy tetoválás miatt...

márc. 2. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!