Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire valószínű, hogy...

Mennyire valószínű, hogy idővel elfogadják? 22/L

Figyelt kérdés
Pár napja hazavittem bemutatni a barátom, akinek mondjuk úgy, hogy elég extrém kinézete van és tudtam, hogy a szüleimnek nem fog nagyon tetszeni (lila haja van, vannak tetoválásai végig mindkét kezén + piercingjei is az orrán meg a száján). Egyébként ügyvédnek tanul és családomtól ezután rögtön azt a választ kapta, hogy úgysem fogja így felvenni senki, ügyvédnek meg főleg nem. Alapjáraton nagyon normális srác, csak szüleim nem látnak tovább a kinézetét. Azt hittem pár nap alatt dobják a témát, de nem igazán enyhültek meg..
febr. 28. 18:33
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
17%

#7 "srác saját dolga"

nem éppen, ha a párjának kell majd eltartania.

febr. 28. 19:47
 12/44 anonim ***** válasza:
63%
#11: 7-es vagyok, csak ez a dzakma léteik? Kizárólag az ő dolga.
febr. 28. 19:52
 13/44 anonim ***** válasza:
68%

Minisztériumban dolgozó jogász barátnőm pont hasonlóan néz ki!

Felvették, szeretik, örömmel alkalmazzák már évek óta. 🥰

A szüleidnek semmi köze hozzá, Te kivel jársz/ élsz együtt. Ha nem bűnöző, nem bánt Téged, nem egy bunkó, primitív, tanulatlan senkiházi, akkor tényleg nincs mire fel megjegyzést tenni ellene! Ma már nem 1950-et írunk, hogy egy tetovált, piercinges, festett hajú embert lenézzünk, csak mert saját egyénisége van, és nem úgy néz ki, mint a többi 9-10 millió ember hazánkban.

A karrierje pedig végképp magánügy! Nemcsak ügyvédként lehet érvényesülni, ha elvégzed a jogot! 😉

febr. 28. 20:02
 14/44 Szervizmérnök úr ***** válasza:
14%

Neten is olvasható olyan vélemény, aki már idősebb és beismeri lényegében, hogy fiatalként defektes volt, azért menekült extrém hülyeségekbe.

Javaslata viszont, hogy ezt inkább kezelni kell. Mármint szakemberrel.

febr. 28. 20:15
 15/44 anonim ***** válasza:
21%
Most nem.tudom,hogy a kérdező pontoz-e lefele,vagy tényleg azt gondolják itt sokan,hogy ez nem.probléma. Én magyon loberális vagyok,elfogadok mindenkit. Lehet az néger,kínai,roma,sovány,kövér,bárki. DE sosem láttam még festett hajú,pircinges,tetovált ügyvédet. Pedig olyan városban lakom,hogy minden utcában akad belőlük vagy 2 minimum. Nekem a srác kinézetével semmi gondom nem lenne,de félő,hogy ilyen külsővel nem fut be nagy karriert. Hacsak,nem tesz le valami nagyot az asztalra.
febr. 28. 20:27
 16/44 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem mire ez a generáció felnő (már a mostani 20 évesek, akik jelenleg egyetemisták) már rég kevesebben lesznek az ennyire mereven, nem elfogadó emberek a fiatalabb, modernebb réteggel szemben.

Azért ezekre is gondoljanak azok, akik most itt nagy rosszindulattal, megkeseredetten ideböfögik, hogy majd "a kérdezőnek kell eltartania".... (15-ös, ne vedd magadra, ez most pont nem neked szólt!)

2024-ben ne az legyen már a mérvadó, hogy kinek van tetoválása, kinek nincs, kinek fekete a haja, kinek lila: egyikünk sem lesz pusztán külsőségek miatt jobb a másiknál.

febr. 28. 20:37
 17/44 anonim ***** válasza:
10%
nem akarok bunko lenni de 1etlen 1 szakma van a vilagon ami meg rettenetesen konzervativ. Es az az ugyvedi iroda. Tuom mert 10 eve Marketingben dolgozom egy ügyvedi irodanak. Nekem is van egy telikarosom amit telen nyaron el KELL dugnom. klaszzikus öltözet, konty, a szekrenyemben kosztüm es magassarku lapul ha olyan kliens jön akkor meg enis aki a leghatso irodaban ül atöltözzek... szoval. szerintem felejtös a srac
febr. 28. 20:39
 18/44 anonim ***** válasza:
57%
#17 közel sem biztos, hogy ügyvéd szeretne lenni.
febr. 28. 20:41
 19/44 anonim ***** válasza:
86%
És ha nem fut be karriert akkor mi van? Az a fontos hogy boldogok legyenek
febr. 28. 20:47
 20/44 anonim ***** válasza:
12%
18as...a kerdezo irta hogy annak tanul :-D
febr. 28. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!