Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire valószínű, hogy...

Mennyire valószínű, hogy idővel elfogadják? 22/L

Figyelt kérdés
Pár napja hazavittem bemutatni a barátom, akinek mondjuk úgy, hogy elég extrém kinézete van és tudtam, hogy a szüleimnek nem fog nagyon tetszeni (lila haja van, vannak tetoválásai végig mindkét kezén + piercingjei is az orrán meg a száján). Egyébként ügyvédnek tanul és családomtól ezután rögtön azt a választ kapta, hogy úgysem fogja így felvenni senki, ügyvédnek meg főleg nem. Alapjáraton nagyon normális srác, csak szüleim nem látnak tovább a kinézetét. Azt hittem pár nap alatt dobják a témát, de nem igazán enyhültek meg..
febr. 28. 18:33
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen külsővel egyetlen iroda sem fogja alkalmazni, így ügyetlen lesz. Ami a kérdést illeti, néhány év alatt talán elfogadják, de ahogy leírtad a srácot, engem is kiráz a hideg tőle.
febr. 28. 18:36
 2/44 anonim ***** válasza:
96%

Semennyire, de neked kell együtt élned a pároddal.

Ha idővel úgy alakul összeköltöztök és tudtok úgy élni, hogy a szüleid ne befolyásolják a dolgot és bele fognak törődni.(de ez nem egyenlő az elfogadással)

febr. 28. 18:37
 3/44 anonim ***** válasza:
78%
Abban igaza van a szüleidnek hogy ilyen kinézettel munkát nem nagyon kap, maximum valami celeb ügyvédje lehet, de ahhoz meg kapcsolatok és tapasztalat kell. Tetoválás eltakarható öltönnyel, hajat vissza lehet festeni, piercingek kiszedhetők ha majd véget ér nála a lázadó korszak és úgy dönt hogy ismét normális lesz. Egyedül szerintem a fültágító az, ami teljesen kerékbe törhet egy karriert, mert annak a nyoma mindig rajta lesz az emberen, de az nála nem áll fenn. Nem a srácot akarom védeni, mert szerintem igazuk van a szüleidnek hogy féltenek tőle, nekem se lenne szimpatikus egy ilyen ember, pedig egy korosztály vagyunk, 23 éves vagyok.
febr. 28. 18:41
 4/44 anonim ***** válasza:
32%

Ha normális a személyisége akkor valószínű elfogadják.

Én is 22 vagyok (férfi) és negatív tapasztalatom van az ilyen stílusú "férfi" kortársakkal, ugyanígy lila és rózsaszín hajúak, tetoválás, cigi jellemző, emellett pedig hatalmas ego, tenyérbemászóan, kötekedőek voltak ok nélkül, nem ismertek, persze csak neten írogatva mertek keménykedni.

febr. 28. 18:53
 5/44 Szervizmérnök úr ***** válasza:
27%

Nem lehet normális egy ilyen hülyegyerek, biztosan defektes szerintem.

Kerülendő, mert soha nem is lesz belőle ép ember.

febr. 28. 18:56
 6/44 anonim ***** válasza:
38%
Szüleidnek igaza van, de reméljük úgyis megjön a srác esze.
febr. 28. 19:13
 7/44 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, tök fiatal vagy, ha jól érzitek magatokat együtt, akkor miért ne? Lehet 1-2 éven belül már ő is visszább vesz ebből az extrém stílusból. Ahhoz pedig senkinek nincsen köze, hogy az ő ügyvédi karrierjével mi lesz majd, ez a srác saját dolga.
febr. 28. 19:23
 8/44 anonim ***** válasza:
59%

Jól van bakker, biztos tini, azok ilyenek. Ez a normalis ebben a korban. Attól még lehet ügyvéd, nem holnaptól kell kopogtasson az irodák ajtaján

Sok fenékfejü valaszoló apám milyen szorulásosak!

febr. 28. 19:27
 9/44 anonim ***** válasza:
28%

Egy ilyen pasi az extrém külsővel leplezi a kisebbségi komplexusát valószínűleg verték kiskorában kicsi a pöcse.

Hagyd ott találsz normálisat.

Ezek totál nyomoroncok.

febr. 28. 19:31
 10/44 anonim ***** válasza:
21%
Dobd a pasit ha jót akarsz!
febr. 28. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!