Felvegyem a kapcsolatot a vérszerinti apámmal?
Figyelt kérdés
Baba korom óta a nevelőapum nevel, az ő nevét is viselem, mikor anya terhes volt velem akkor jöttek össze. Az vérszerinti apám egy orvos csak párszor összejött anyával de neki akkor felesége es 3 gyereke volt már. Tudja, hogy létezek, még ovis koromba anya többször elvitt apám munkahelye elé hogy néha lásson. De ez iskolás koromban megszakadt. Időközben egy másik nőt is teherbe ejtett de azzal a nővel együtt is maradt. Én vagyok az egyetlen lánya, a másik 4 gyereke fiú. Az ő régi és új családja sem tudja, hogy én vagyok. Nem is beszeltem vele soha ovis korom óta és nem is találkoztunk. Gondolom nem érdeklem. Én viszont mostanában nagyon nagy késztetést érzek, hogy megismerjem. Hülyeség lenne? A nevelőapummal egyébként apa lánya a kapcsolatunk. Ő engem sajátjaként szeret és nekem is sok időbe telt mire feldolgoztam, hogy nem ő a vérszerinti apum.febr. 19. 16:23
11/12 anonim válasza:
Álszent ítészek lepontozták a 6-ost.
12/12 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül nyíregyházi és nem zsófinak hívnak? :D
Ismerek egy hasonló sztorit, csak ott nem hiszem hogy apuka valaha vitte a gyereket oviba. Abban a történetben 100% hogy apuka nem kíváncsi a gyerekére. De ha véletlenül te vagy akkor megírom hogy miért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!