Milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel?
Mindkettőjükkel jóban voltam felnőttként, gyerekként/tiniként inkább apával voltak csörtéim, anyához mindig közelebb álltam.
Édesapám sajnos meghalt pár éve, de anyukámmal továbbra is nagyon szoros a kapcsolat, olyannyira, hogy jelenleg nála élünk a kisfiammal, pedig van saját lakásom, mégsem költöztünk még el.
"ha valami rosszat csinálok akkor kapok a nadrágszíjjal"
Uhh. Azért az pszichopatább, mint az, hogy valakinek esetéeg egyszer-egyszer eljár a keze és lekever egy ún jól irányzott taslit, mert felidegesítette a gyereke.
Az a nadrágszíjas történet egy tudatos módszeres bűncselekmény. Előkészíti, a gyereket védekezésre képtelen helyzetbe teszi és püföl, püföl, püföl... EZ nem szigorúság, hanem családon belüli erőszak és tettlegesség.
Ezzel kapcsolatban onnantól vannak aggályaim, hogy püfölnek.
Mondom a hirtelen pillantnyi egy darab tasli sem szép, de az még úgy elmenne, de a tudatos, módszeres püfölés nem.
Gyerekkoromban jó volt.
Anya már nem él, apával pedig... ritkán nagyon jó, de inkább nem érdekli, mi van velem.
Vagy ha érdekli is, alig keres magától.
Mindegy, külön élek, szóval nem probléma.
15 voltam mikor elváltak. Apával eleinte tartottam a kapcsolatot de négy éve nem beszélünk már, igazán nem is hiányzik.
Anyámmal élek, lehetne jobb is a kapcsolat, sűrűn szeret beleszólni az életembe. Legjobb lesz ha elköltözök majd otthonról és kevesebbet beszélek vele
Nekem már csak az anyám él
apám meghalt.
Anyámmal mindig is rossz
volt a kapcsolatom
most meg már semmilyen.
Mivel 4 éve nem is tartjuk
A kapcsolatot.
Ő teljesen elfordult tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!