Miért van az hogy anyám jobban szereti az unokahugomat mint engem?
Amiota megszuletett csak ez van h anya minden idejet vele tolti szinte
Allandoan anya vigyaz ra pedig vannak nagyszulok,es az apja otthonrol dolgozik egyedul csak az anyja nincs itthon, es az en anyam pedig a velem tervezett programokat is lefujja mert epoenseggel jon hozzank az unokahugom vagy vigyazni kell ra , nekem rimakodni , konyorognom kell h esetleg jojjin ertem suliba , de persze ha az unokahugomert kell menni mar repul is , volt h ertem jott nagy hiszti ellenere , 18 eves vagyok estibe jarok, 4 eves az unokahugom , es 4 eve jatszuk ezt , probaltam mar anyaval errol beszelni de keptelenseg , a vege az h mindig en vagyok a hibas es a feltekeny , eleinte semmibajom nem volt vele mert kicsi es h most o a vilag , egy darabig, amig eszre nem vettem hogy anya tobb szeretetet mutat iranta mint irantam , eljutottam arra a pontra h nem tudom szeretni az unokahugom mert azt erzem h mindent elvesz tolem , nyilvan o errol nem tehet , de nekem k szarul esik amit anyam csinal , 2 eve rimankodok anyanak h mennyunk el xy helyre , es eddig ha halogatta mindig elnezo voltam, holnap lett volna az a nap amikor anya lanya nap van , ma tok boldogan momdtam h dejo holnap minek az egesz nap, es kozolte velem h hatde xy-ra kell vigyaznom, ugy h multheten igerte meg , a het tobbi napjan be van tablazva mert bebiszitter , azt erzem h nem szeret vagy nem is tudom :/
Szerintem felejtsd el anyudat! Fura tanács, tudom, de szerintem anya-lánya programok helyett menyj el szórakozni a barátaiddal. Sokkal jobban fogod érezni magad.
De a kislány a tesód lánya vagy az unokatesód? Ha az unokája, akkor teljesen érthető ez a viselkedés.
DE ha a kislány csak az unokatesód (vagy egyéb rokonod), akkor elég jogos az elhanyagoltság érzeted! Hiába vagy papíron felnőtt, még szükséged van szülői törődésre.
Amúgy meg miért kérik meg a szülei anyukádat, hogy vigyázzon rá, ha az apa otthonról dolgozik? Teljesen érthetetlen...
Szerintem teljesen jogos, hogy így érzel.
Egyszer még szerintem megpróbálhatnál beszélni vele. "Anya, szeretnék beszélni veled. Kérlek, gyere. Ez nagyon fontos nekem." Ha nem fogja fel, hát nem fogja fel. Akkor szerintem is menj el a barátaiddal, sportolj valamit, stb., és próbálj minél kevesebbet gondolni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!