El tudok koltozni 16 evesen?
Figyelt kérdés
sziasztok, 16 eves fiu vagyok es a csaladi viszonyom annyira rossz lett hogy elkell/el akarok koltozni. olvastam hogy a gyamugy engedelye kellene de viszont mi nem szeretnenk bonyolitani ezt. el tudok koltozni ugy hogy nem szolunk a gyamugynek? illetve masik kerdesem hogy diakmunkahoz (meki) kell e lakcim kartya?febr. 11. 12:50
1/25 anonim válasza:
Tucatnyi kérdés született már erről... most itt ki az a "mi", akik nem szeretnék bonyolítani ez?
3/25 anonim válasza:
Attól függ. Ha a szüleid rád hívják a rendőrséget, akkor valószínűleg vissza fognak hurcolni. Ha nem, akkor nyilván ellehetsz a barátaidnál / ismerőseidnél. Albit viszont nem hinném, hogy kiadnának kiskorúnak.
5/25 anonim válasza:
Egy mekis diákmunkával nem fogsz annyit keresni iskola mellett hogy kifizesd az albérletet és el is tartsd magad
6/25 anonim válasza:
Mivan a toxikus anyád ráakart venni hogy elmosogass??Eleged van mi??Nem érti meg hogy te vagy az új tiktok sztár??
7/25 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd bonyolítani, akkor elköltözni sem tudsz. Törvény.
8/25 anonim válasza:
Ha a szüleidet nem érdekli hol vagy akkor elköltözhetsz otthonról bármikor. Soha senki nem fogja megtudni, hogy nem otthon laksz ha senki nem bolygatja a dolgot. Én is 18 éves korom előtt már máshol laktam, anyámat az sem érdekelte hol.
9/25 anonim válasza:
Nem költözhetsz el úgy, ha nem szólsz a gyámügynek, kivéve, ha a szüleid megengedik. 18 alatt a diákmunkához is az engedélyük kell. Ha megnősülsz, nagykorúsíttathatod magad, de annak is van valami szabályozása, és nem is tanácsolom. Legjobb, ha nagymamához, nagynénihez, stb szüleid engedélyével el tudsz költözni. Vagy kivárod a 18-at.
10/25 anonim válasza:
Nem tudsz elköltözni, ha még nem vagy nagykorú a rendőrök hazavisznek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!