Mi legyen az idős szüleimmel, ha nem vagyunk jóban és nem fogadják el a segítséget?
De miért segítenél egyáltalán nekik, ha ilyen sz*r szülők voltak, és még most is azok? Ki nem sz*rja le, mi lesz azokkal, akik inkább nem látnak téged, ha nem ordíthatnak veled?
Majd meghalnak szoc. otthonban, aztán ennyi. Mások véleményével meg ne foglalkozz. Én se tartom a mérgező anyámmal a kapcsolatom, és letojom, ki mit gondol erröl.
Annyira tudom sajnálni, hog yilyen van. Hog ykét idős ember, akiknek nyilván már jóval kevesebb van hátra, mint előre, és nem képes normálisan bánni a saját gyerekével. Képes drámázni úgy, hogy a "gyerek" is 50 éves és pacekba azt választja, hogy inkább nem áll szóba, de nem hajlandó noormális hangnemre.
És akkor ezek lesznek a szegény leszart öregek a szívszorító videóban a karácsonyfa alatt.... :/ :/ :/
Kérdező, nem mész sokra vele, de együttérzek veled.
Hagyd őket lassan és csendben elenyészni - mást nem érdemelnek.
Viszont visszafogottan informáld a rokonokat és ismerősöket arról, hogy idős szüleid aljas természetűek és becsületsértők - így minimalizálhatod az általuk okozott károkat.
Megértem, hogy fáj és rosszul esik, de amit tettél, az maximálisan helyes volt, ők ezek szerint nem képesek normálisan, egyenrangú partnerként beszélni veled.
Gondolom, így nőttél fel, ilyen stílust alkalmaztak veled szemben és képtelenek átszokni a normális kommunikációra.
Nem tartozol nekik semmivel. Sajnos, a szülők által bántalmazott gyerekekbe időnként egyfajta olyan érzést is igyekeznek beleplántálni, hogy "tartozol nekem, mert én neveltelek fel".
Aki a pletyka kapcsán megkeres, szerintem is azokat érdemes indulatmentesen informálni, akik pedig - anélkül, hogy megkérdeznének - elhiszik azokat, amiket mondanak, azokkal próbálj nem foglalkozni - tudom, "könnyű mondani". :( :(
A megfelelési kényszer is nagyon él a bántalmazott gyerekekben, mert mindig igyekeztek megfelelni egyfajta ideálnak, aminek nem lehetett, mert a bántalmazók mindig találtak valami kivetnivalót. :(
kezdjük azal hogy te nem vagy 50 éves azok nem igy írnak szüleikröl ,nem írnak ki ilyen témåban ide kérdést.
szüleid akkor már 70+ lennėnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!