Ha a gyeredről kiderül,hogy meleg,mit lenne nehezebb elfogadni?
Ha egy kisgyerek meglát egy meleg párt, és megtudja, hogy az mi, attól nem fog "átváltozni" meleggé. Max annyi történik, hogy ha esetleg ő is már eleve meleg, akkor megnyugszik: "jé, ez egy létező dolog, nem én vagyok kattos!" és fel meri vállalni.
Én kisgyerekként láttam meleg párt először a tévében, talán épp Pride volt, és ott interjúvoltak meg embereket.
Először csak néztem, hogy "jéé, két bácsi szereti úgy egymást, mint Anya és Apa?" aztán úgy voltam vele a következő pillanatban, hogy "Végülis miért ne? Igazán eszembe juthatott volna nekem is, hogy ilyen van"
Aztán amikor az interjús megkérdezte, hogy "Melyikőtök a csajsziii? Ki szokott főzni, te? Akkor te vagy a csajsziii!" én is pont olyan hülye képet vágtam, mint a két csávó. Miért lenne az egyikük csajszi? Ez két férfi.
Halálosan nem érdekelnének ezek a szempontok.
Az ő élete, az ő döntései, én úgy nevelem, hogy képes legyen kiállni magáért, és akkor nem kell pl szorongania azon, hogy xyz mit szól (amikor semmi köze a gyerekem életéhez vagy párkapcsolatához).
Hetero vagyok, nem lesz gyerekem, mert nem akarok, nemi betegséget pedig simán el lehet kapni bármikor.
Egyékbént ami az AIS-et illeti:
A nyugati országokban évek óta csökken az újonnan diagnosztizált betegek között a homo- és biszexuális férfiak aránya, a heterok pedig egyre nagyobb arányúak közöttük. Néhány éve pl. már több új hetero HIV fertőzöttet diagnosztizáltak mint meleget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!