Ha a gyeredről kiderül,hogy meleg,mit lenne nehezebb elfogadni?
Engem az ismerősök hozzá állása zavarna. Nem felém, mert az lexarom, hanem a gyerekem felé. Magyarország nem egy elfogadó nemzet, kva nehéz élete lenne homoszexuálisként ott.
Mi külföldön élünk és volt egy időszak, amikor azt gondoltam, a saját neméhez vonzódik a lanyom. Nem igy van, de anno nagy megkönnyebbülés volt, hogy itt nyitottan áll hozzá a társadalom, hazasodhat és örökbe is fogadhat homoszexuálisként.
Ha születik egy hetero gyermekem, de nem akar majd gyereket, vagy eleve meddő/steril lesz, akkor se lesz vér szerinti unokám.
Ha nem lesz, nem lesz - nem az én döntésem, nem nekem fog megszületni. Ha meg örökbefogadnak, akkor őt nem fogom másként kezelni, mint a saját unokámként.
Illetve az AIDS sem csak a homoszexuálisak között terjed. Az én (és a férjem) felelősségem lesz leülni vele, és elbeszélgetni a nemi dolgokról, beleértve a betegségeket is.
Kérdésedre válaszolva, leginkább attól félnék, hogy emiatt kiközösítik, bántják
Másoktól félteném, félnék, hogy bántják, hogy nehezebb élete lesz emiatt.
Az egyáltalán nem érdekel, hogy lesz-e unokám. Az HIV bizonyítottak gyakoribb a melegek között még ma is. De védekezni ajánlatos mindenkinek, és nemcsak a HIV miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!