40 évesen ciki?

Figyelt kérdés

Pesten élek egyedül, és elég sokszor magányosnak érzem magam. Párkapcsolatom nincs sajnos. Ciki ha néha anyukámat felhívom magamhoz (ő is egyedül él) és kérem hogy csináljon nekem reggelit, meg segítsen kicsit a lakásban pakolni?

40F

2024. jan. 23. 10:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
#40 Szerintem neked fogalmad sincs arról, hogy milyen gyerekkorom volt, úgyhogy ebbe nem kéne belemenni. :)
2024. jan. 23. 14:57
 42/51 A kérdező kommentje:
41: Ja hat ezt nem tudhatom... De Te sem tudod az enyémet :)
2024. jan. 23. 14:58
 43/51 anonim ***** válasza:
70%
#42 Akkor ne írogass róla morzsákat. :D Hiszti Kriszti.
2024. jan. 23. 15:28
 44/51 A kérdező kommentje:
43: jaj elnezest. Nem akartam beleirogatni az internetedbe :D
2024. jan. 23. 15:38
 45/51 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak azért hívod fel 40 évesen anyádat, hogy csináljon neked reggelit meg pakoljon, az ciki.
2024. jan. 23. 17:38
 46/51 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ciki az volt, mikor a 30 éves páromnak én mutattam megy hogy kell kiteregetni, vagy normálisan elmosogatni. Na az gáz.
2024. jan. 25. 22:52
 47/51 A kérdező kommentje:
46: 13 évesen mostam, teregettem, wc-t takaritottam, mosogattam, füvet nyírtam. Jó mondjuk mi egyedül éltünk anyukámmal.
2024. jan. 26. 09:11
 48/51 anonim ***** válasza:
#47 Mi együtt éltünk anyukámmal, apukámmal, és mégis megcsináltam ugyanezeket, meg többet. Nem haltam bele. Most meg továbbra is megcsinálom magamnak. Ilyen az élet.
2024. jan. 26. 09:34
 49/51 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, te kamuzol, ellentmondásokat véltem felfedezni. „és kérem hogy csináljon nekem reggelit, meg segítsen kicsit a lakásban pakolni?” „Évente 2szer 3szor feljön akkor hagyom neki, hogy pakolásszon...” „Nem takaríttatom ki vele. Nekem kell rászólni, hogy ne csinálja.”

Bármelyik eset is van, azaz, te kéred, vagy úgymond csak hagyod, nekem nem lenne oké. Hozzám nem azért jön át senki, hogy főzzön, takarítson, pakoljon, alap, hogy én szolgálom ki a másikat. A különleges helyzet persze más, ha súlyos beteg, fekvőbeteg lennék, akkor elfogadnám a segítséget.

A felnőttlét arról szól, hogy ellátjuk magunkat, és teljesen irreleváns, hogy gyerekként mennyit kellett otthon besegíteni. Szóval, éretlenségre vall ezen nyavalyogni.

2024. jan. 26. 10:28
 50/51 A kérdező kommentje:

49es: Depressziós vagyok és szorongok, ez miatt most ki vagyok készülve. Régóta küzdök ezzel. Gyógyszeres kezeléssel, pszichoterápiával, sporttal, stb.... Egyik kulcs fontosságú kérdés volt mindig is számomra ebben a témában az anyámmal való kapcsolatom. Elég viharos volt vele a kapcsolatom és nagyon nehéz már eldöntenem mi "normális" és mi nem. Illetve, hogy mivel teszek jót illetve mivel nem.

Szóval igen, számomra a háztartás vezetése is nehézkes. Bár amikor barátok átjönnek ők azt mondják tök rendben van a lakásom.

2024. jan. 26. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!