40 évesen ciki?

Figyelt kérdés

Pesten élek egyedül, és elég sokszor magányosnak érzem magam. Párkapcsolatom nincs sajnos. Ciki ha néha anyukámat felhívom magamhoz (ő is egyedül él) és kérem hogy csináljon nekem reggelit, meg segítsen kicsit a lakásban pakolni?

40F

jan. 23. 10:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
19%
Tehát van egy házicseléded, aki úgyis szeret, szóval kihasználhatod. Mondom, nem ciki, csak nem is egészséges.
jan. 23. 14:18
 32/51 A kérdező kommentje:
31: Tehát ha az anyám segít nekem évente 3szor akkor az "házicseléd"? nem hiszem...
jan. 23. 14:25
 33/51 anonim ***** válasza:
3%
#32 Hát, én biztos inkább neki segítek felnőtt emberként, minthogy ő segítsen nekem. Tudod, ez amolyan büszkeség kérdése is. Pont eleget tett tisztába ahhoz, hogy most már forduljon a kocka.
jan. 23. 14:27
 34/51 anonim ***** válasza:
4%
Na meg ugye neki is milyen érzés lehet, hogy olyan gyereket nevelt, aki még 40 évesen is segítségre szorul. :(
jan. 23. 14:28
 35/51 anonim ***** válasza:
24%
"megpihenhetek"....40 evesen! Na ne szorakozz mar! te jo eg!
jan. 23. 14:30
 36/51 A kérdező kommentje:

33: elolvastad a kommentjeimet? írtam a gyerekkoromról....

Különben meg aki kap a szüleitől egy lakást azt minek vesszük? Segítségre szorult a gyerek és nem képes magának venni egy lakást? Vagy miért ne fogadja el a lakást amiért a szülei megdolgoztak? Vagy mi a határ ebben a kérdésben?

35: Sajnos elég sok problémám van az életben, egészségügyi, lelki , háztartásbeli. Miért ne esne jól ha alkalmanként valaki segít?

jan. 23. 14:35
 37/51 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam a kérdésben. Ez nem úgy történik, hogy én mondom neki hogy csináljon ezt meg azt... hanem kb inkabb "megengedem" neki, hogy segítsen. Nem utasítom el segítséget amit felajánl. Kb soha nem kértem semmit anyámtól.
jan. 23. 14:38
 38/51 anonim ***** válasza:
25%
#36 Miért olvastam volna? Pszichológusnak siránkozzál, ne egy kérdés alatti válaszokban. Amiket "kommenteknek" hívsz, tehát te is beismered, hogy nem ide, hanem a naplódba vagy a facebook faladra való, amit idehánytál.
jan. 23. 14:49
 39/51 anonim ***** válasza:
23%
Na, csak elolvastam. Hogy te csináltál mindent otthon? Ez tök alap dolog. :D Ez tört össze lelkileg, hogy normális gyerekkorod volt? :D Én 8 éves koromtól kezdve intéztem a mosogatást. Anyámnak meg a nagyszüleim 9 éves korában odaadták a fakanalat, hogy mostantól ő főz a családra. Te meg itt vagy 40 évesen, és annyira nem vagy képes, hogy magadat eltartsd. Erre itt példálózol lakással. Házasodj meg, akkor nászajándékba tán te is kapsz egyet. :)
jan. 23. 14:51
 40/51 A kérdező kommentje:
39es: különbözőek vagyunk. Neked lehet hogy nem volt megeröltető gyerekkorodban ami nekem az volt.
jan. 23. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!