40 évesen ciki?
Figyelt kérdés
Pesten élek egyedül, és elég sokszor magányosnak érzem magam. Párkapcsolatom nincs sajnos. Ciki ha néha anyukámat felhívom magamhoz (ő is egyedül él) és kérem hogy csináljon nekem reggelit, meg segítsen kicsit a lakásban pakolni?
40F
jan. 23. 10:26
11/51 A kérdező kommentje:
10es: Pontosan :(
jan. 23. 11:12
12/51 anonim válasza:
Nekem biztosan nem kellene egy olyan pasi akinek a házában/lakásában az anyja rak rendet 40 éves létére. Kizáró ok ha beteg és nem tudja ellátni magát
13/51 A kérdező kommentje:
12es: Pont ezért tartottam eddig igen nagy távolságot anyámmal, hogy majd akkor nagyobb eséllyel találok párt. De már nem érdekel ez... nincs másom rajta kívül sajnos. Évente 2szer 3szor feljön akkor hagyom neki, hogy pakolásszon...
jan. 23. 11:28
14/51 anonim válasza:
Az a ciki, hogy anyáddal takaríttatod ki a lakásod, meg vele főzetsz kaját. Én is szoktam közös programot szervezni anyával. Étterem, mozi, koncert, vásárlás stb. De az hogy gyere és csinálj egy bundáskenyeret és takarítsd ki a fürdőszobát, na az durva lenne.
15/51 A kérdező kommentje:
14: Nem takaríttatom ki vele. Nekem kell rászólni, hogy ne csinálja. De pont ez az hogy ezt el akarom engedni. Ha neki jol esik csinálja. Igen, lehet, hogy ciki, de mindenkinek van hibája, nem lehet én sem tökéletes. És igen, csinál bundáskenyeret. Gyerekkoromban sosem csinált.
jan. 23. 11:54
16/51 anonim válasza:
Ez amúgy nagyon szép, de szerintem az lenne a normális, ha te mennél hozzá és segítenél neki a ház körül.
17/51 anonim válasza:
Egy felnőtt férfinek évente 2-3 alkalommal kellene az anyjával találkoznia-nem napi/heti szinten,ez beteges
18/51 A kérdező kommentje:
16: ja lehet ez lenne a normális, de sajnos ez van. Mint irtam korábban a gyerekkorom arról szólt , hogy kb én vezettem a háztartást...
jan. 23. 12:38
19/51 A kérdező kommentje:
17: én kb 2 havonta találkozom vele. De mostanában újra sűrűbben...
jan. 23. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!