Ciki ha anyukám mutat be a fodrászának 38 évesen?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 09:06
2/27 anonim válasza:
Ki 38? Te, anyukád, a fodrász?
De bárki is, miért lenne ciki? Én 46 vagyok, tavaly váltottam fodrászt, engem meg a kolléganőm vitt el és mutatott be minket egymásnak.
Mi ebben a ciki?
3/27 A kérdező kommentje:
én vagyok 38...
2023. febr. 9. 09:10
4/27 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Szerinted van felső korhatára annak, hogy meddig lehet embereket egymásnak bemutatni?
Ne haragudj, de inkább az a ciki, hogy ez egyáltalán kérdésként felmerült...
5/27 anonim válasza:
Nagyanyámat is szokták bemutatni embereknek, szóval kábé 90 évesen sem ciki :D de minek kell elmenni bemutatkozni? Telefonon Szia Gizike, a Marcsi gyereke vagyok, ő adta meg a számod, tudnál-e nekem hajvágásra időpontot adni?
6/27 anonim válasza:
Nem azt írta bemutat, hanem hogy ő mutatja be. Tehát a hangsúly azon van , hogy a kérdező is be tudna mutatkozni, de mégis az anyja csinálja helyette.
Én azt veszem ki a szavaiból , hogy zavarja a kérdezőt ez.
7/27 anonim válasza:
Milyen célból mutat be? Mint új ügyfél?
Vagy párkapcsolat miatt?
Mert az utóbbi vérciki.
8/27 A kérdező kommentje:
7. Mint ügyfél...
2023. febr. 9. 09:19
10/27 anonim válasza:
6, ha odamegy, köszön és bemutatkozik, akkor nem kell anyukának bemutatni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!